Актьори

Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу вдигат сватба в средата на годината


Звездна сватба!

След 6-годишна връзка Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу решиха да формализират връзката си. Двойката ще се ожени през юни и вече е започнала подготовката за важния ден. Серкан, както подобава на истински мъж, купи къща в Зекерякьой за 6 милиона турски лири, където ще живеят младоженците след сватбата. Красивата актриса се занимава с дизайна на семейното ложе. Тя планира да похарчи 350 000 турски лири за интериора според турските медии.

Двамата се запознават и влюбват на снимачната площадка на сериала „Сезонът на черешите“.

От друга страна, в професионален план Йозге Гюрел се снима в сериала „Мечти и животи“ (Hayaller vе Hayatlar) за BeinConnect, където си партнира с Мелиса Аслъ Памук, Айбуке Пусат, Юсуф Чим, Серкай Тютюнджу, Екин Мерт Даймаз. Това е историята за четири жени, които живеят в големия град. След сериала на актрисата от „Сладко и горчиво“ й предстои да играе във филм.

За Серкан Чайоулу нещата стоят по друг начин – неговият сериал „Кипър, пътят към победата“ предстои да приключи в южната ни съседка. Актьорът е на път да подпише договор за нов проект.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.