Тв новини

Всичко за новия сериал с Берк Атан „Планина от сърца“ (Gönül Dağı)

Нов сериал започва тази събота по TRT1! Драмата „Планина от сърца“ (Gönül Dağı) бележи завръщането на екран на популярния актьор Берк Атан, известен в България с ролите си в „Слънчеви момичета“ (Güneşin Kızları) и „Сълзи от рая“ (Cennet’in Gözyaşları), като ще направи премиерата си на 17 октомври (събота) и ще се излъчва всяка съботна вечер в ефира на турската национална телевизия. Повече подробности научавате в следващите редове! 
Продуцентската компания, стояща зад реализацията на „Планина от сърца“, е Köprü Film с главен изпълнителен директор Ферхат Ешсиз. На режисьорския стол застава Яхя Саманджъ. Сценарият е адаптиран по историите в книгите на Мустафа Чифтчи, описващи живота на малките хора с големи мечти от Анадола. 
Освен Берк Атан, актьорският състав на „Планина от сърца“ се допълва от Гюлсюм Али ИлханЕджем Йозкая („Ифет“), Ферди Санджар, Али Дюшенкалкар („Вярна на себе си“, „Дила“ и „Великолепният век: Кьосем“), Ердал Джиндорук („Перла“, „Ангел пазител“ и „Моят живот“), Гюлхан Текин, Фейза Ъшък, Еге Айдан („Имението с лозите“, „1001 нощ“, „Листопад“, „Мечтатели“ и „Цената на живота“), Есер Еюбоулу, Джихат Сювариоулу, Семих Ертюрк, Назлъ Пънар Кая, Шебнем Диллигил („Цената на славата“ и „Север-Юг“), Явуз Сепетчи („Опасна красота“), Нури Гьокашан, Хюсеин Севимли и Чийдем Айгюн. 
В основата на сюжетното развитие в „Планина от сърца“ стои Танер (Берк Атан), чиято мечта от малък е да стане пилот. Заедно с двамата си братовчеди Рамазан и Вейсел той ще се впусне в дълъг път по пътя към постигането ѝ, срещайки се и с любовта… 
ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!