Тв новини

„Опасно изкушение“: Ще стане ли вдовица Шахика?


Шахика информира обкръжението си, че вече е съпруга на Хасан Али. Асуман и Фериде са втрещени и бесни за решението, че Хасан Али се оженил за Шахика. Шахика живее в дома на съпруга си, като непрекъснато му прави намеци, че е възможно скоро време да стане вдовица. Джансу не може да остане повече в дома на Хасан Али.

Мерт се държи грубо със Зехра. Тя пък от своя страна иска да привлече вниманието му и затова му предлага развод. Той обаче откликва на минутата. Тя иска да задържи брака си, но успява да спечели подкрепа само Хасан Али. Той ще я подкрепи, но ако тя предостави акциите си. Започва голяма битка. Хасан Али организира „помъдряване“ на Мерт и вече отново контролира бизнеса.

Шахика организира празнична вечеря. Но никой не смее да хапне от ястията на Шахика. Джансу се стреми да спечели Чаатай. Страховете на Чаатай се сбъдват – Джансу му се обяснява в любов и се нахвърля да го целува. За беда в този момент се появява фотограф, който ги снима. Всички ще видят едни снимки, на които двойката Чаатай Джансу изглеждат като влюбени.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.