Тв новини

„Влад“ се завръща от тази вечер по bTV Lady


Семейният канал ще припомни третия сезон на хитовия румънски сериал – от 11 октомври (вторник), всеки делник от 00:30 до 01:30 ч. 

Повторения ще се предлагат на следващия ден от 11:30 до 12:30 ч. отново по bTV Lady. 

Още в пилотния епизод от трети сезон зрителите ще станат свидетели на дългоочакваната среща на Влад с Йордаке, вследствие на която Влад едва не губи живота си след като бива отровен от новия си противник.

Влад осъзнава, че Йордаке и доскорошната му довереница Карла са най-големите врагове, с които някога се е сблъсквал, и за пръв път се чувства безсилен.

Двамата отвличат Мики и я подлагат на жестоки мъчения с цел да предаде Влад. Дали обаче тя ще се поддаде – предстои да разберем…

Лео излиза от комата с амнезия и мисли Влад за Адриан, без да подозира, че това всъщност е той. С помощта на Йордаке Щефан излиза от затвора и е по-жаден от всякога за отмъщение.

Същевременно в живота на Влад се появява нова жена на име Ивана, която преобръща хода на събитията. Чувствата му към Елиза обаче не са притихнали и той решава да й разкрие самоличността си.

В специално послание към зрителите на bTV изпълнителят на главната роля – тази на Влад –Адриан Нартеа загатва, че третият сезон на поредицата ще бъде най-интересният досега: „Мога да ви уверя, че интригата се заплита, ще стане ясна цялата картина на събитията. През третия сезон нещата стават още по-сложни!“.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.