Тв новини

Ето какво ще видим утре (12-ти октомври) в „Опасно изкушение“


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.34 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 12 октомври 2022 (сряда) по bTV.

Кая решава да се раздели с Ендер, като ѝ оставя писмо.

Халит съобщава на Ендер и Шахика, че е решил да се оттегли и ще постави Мерт начело на холдинга. Ендер и Шахика не са съгласни и на следващия ден отиват в имението, за да говорят с Халит, но там стават свидетели на поредната караница между Йълдъз и Хаалит. Ендер и Шахика се опитват да помогнат на Йълдъз и в един момент трите блъскат Халит, които пада по стълбите и умира.

Трите си обещават, че до гроб ще пазят тайната за това което се е случило с Халит!

Метин прочита завещанието на Халит. Йълдъз е много разочарована.

Ендер пристига в къщата на Кая, където домашната помощница ѝ отваря. Ендер я пита, къде е Кая, а тя ѝ отговаря, че него го няма, но е оставил писмо.

След момент на колебание, дали да вземе писмо, тя го взема и сяда, за да го прочете.

„Ендер, Много мислих и реших, че за мен няма значение, дали ми каза истината, защото много сме огорчени един от друг, че това няма как да се поправи! Да беше се разкаяла по-рано! Омръзна ми от лъжите и от всичко, което се случва около мен. Опитах се да се приспособя, но не успях! Затова реших, че ще потърся спокойствието в нов живот и мисля да го направя със сина си! Каквото и да се е случило, не забравяй, че винаги може да разчиташ на мен! Довиждане!“

Ендер е обляна в сълзи и си спомня моменти от съвместния живот им живот с Кая.

В същото време камерата ни показва Кая, който пътува за летището също да си спомня за дните прекарани с Ендер, като бърше сълзите си.

Така за малко Кая изчезва от сериала, но не се притеснявайте, отново ще се върне!

Действието се пренася в имението на Халит, където Халит хали зет си, че ако продължава все така добре да изпълнява задълженията си, той може и да се пенсионира.
Зехра е щастлива, че баща ѝ за първи път е харесал нейният избраник в лицето на Мерт.

Сутринта Джанер казва на сестра си, че историята отново се повтаря.

-И Кая отново си отиде! – казва с тъга в гласа си Ендер.

-И явно няма да се върне, затова трябва да свикнем и да го приемем – отвръща Джанер.

Ендер му казва, че животът ѝ е дал още един шанс с тази любов, но тя не се е възползвала, затова не се сърди на Кая. Джанер я успокоява, че е силна жена и ще го превъзмогне.

Ендер му отвръща, че половината от живота ѝ е минал, а Джанер я моли да дойде на себе си, като я пита, да не се опитва да пази траур.

Шахика получава съобщение от Кая, който ѝ пише, че е пристигнал и се е срещнал с Ийт.

В този момент пристига Мерт, а Шахика шеговито го пита, къде се е изгубил, защото е очаквал жена му да влезе вместо него.

-Значи си получила посланието ми – казва Мерт. Шахика му отвръща, че не се занимава с такива евтини номерца, а Мерт добавя, че трябва да е сигурна, че той няма да се хване на нейните евтини номерца. Мерт я предупреждава, че знае, че иска да го махне от холдинга, но да не се старае напразно!

Шахика отива в заседателната зала, където е Ендер. Идват Мерт и Халит. Ендер казва на Халит, че е мислила, че ще присъстват само акционерите на компанията, а Халит ѝ отговаря, да не се тревожи, защото Мерт е от семейството.

-Но, не е акционер! – заявява Шахика. Халит им казва да не бързат, защото той ще им обясни.

-След известно време ще се оттегля от фирмата, а Мерт ще ме представлява, а аз ще участвам в срещите онлайн – обяснява Халит.

-Нека Мерт да не се сърди, но мисля, че не е редно, Халит, казва Ендер, а Шахика допълва, че е напълно съгласна с Ендер. Халит им отвръща, че не ги пита за мнението, а само уведомява.

Ендер ядосана си тръгва, а Шахика я последва.

Шахика отива при Ендер и ѝ казва, че двете трябва да си поговорят, защото Мерт ще получи всички правомощия. Ендер ѝ казва, че не може да го разбере, защо Халит не се доверява толкова лесно.

-ОК, Шахика, казвай какво ще правим!

-Ще говорим с Халит, предлага Шахика. -Ще му кажем, че Мерт е амбициозен човек и ще направи всичко за пари. Не натопили, най-добрия си приятел?

-В момента Халит вижда в него герой, защото си мисли, че го е спасил от измама – казва Ендер. Шахика я пита, какво предлага?

Ендер предлага, утре след като Мерт излезе от имението да говорят с Халит.

Сутринта Айсел се обажда на Йълдъз и казва, че след малко Халит излаза и те с Халит Джан ще останат сами. Йълдъз щастлива казва на майка си, че отива да се види със сина си.

Шахика се обажда на Ендер и ѝ казва, че ще мине да я вземе, а след това ще разберат къде е Халит и в зависимост от това ще действат и решат какво да му кажат.

Айсел отваря на Йълдъз и ѝ казва, че всички са излезли.

В същото време Мерт се обажда на Халит и му казва, че срещата им с чужденците е отпаднала и за днес няма нищо важно, затова може да си остане вкъщи. Халит му отговаря, че пътува към холдинга, но ще се върне. Халит казва на Съткъ, че добре се е получило, защото ще прекара цял ден със сина си.

Ендер и Шахика пътуват към имението. Ендер казва на Шахика, че е говорила с Айсел и тя ѝ казала, че Халит не си е вкъщи, а Шахика ѝ отвръща, че Халюк е казал, че Халит няма работа в холдинга и се е върнал в имението.

Халит се връща в имението, а виждайки го Айсел изпада в паника. Халит я пита, къде е Халит Джан, а тя му отговаря, че спи, но Халит се качва в стаята на сина си вижда Йълдъз.

-Какво правиш тук? Колко пъти да ти казвам, че без разрешение да не идваш! Веднага се махай от тук! – нарежда Халит, като я хваща за ръка и опитва да изведе от стаята. Двамата се карат… Влиза Айсел, а Халит ѝ казва, че е уволнена. Йълдъз се опитва да я защити…

Халит се опитва да изхвърли Йълдъз от стаята и в този момент пристигат Ендер и Шахика. Те чуват шума и питат какво става, а Айсел притисна им казва, че г-жа Йълдъз е тук, а г-н Халит е полудял.

-Махай се оттук! – крещи Халит като дърпа Йълдъз, която моли Халит да я пусне и се опитва да се отскубне.

Халит блъска Йълдъз на земята. Ендер иска да ѝ помогне, а Халит се нахвърля и на нея. Намесва се и Шахика, която пък се опитва да помогне на Ендер, така трите момичета изтласкват Халит, който губи равновесие и пада по стълбите.

Ужасени трите слизат, за да видят в какво състояние е Халит. Шахика проверява, дали има пулс и казва на Ендер и Йълдъз, че е мъртъв. Трите са шокирани! И така Талат Булут, който изигра ролята на Халит напуска сериала.

Действието прескача на погребението на Халит. Шахика казва на Ендер, че трябва да говорят и ѝ предлага да се видят вкъщи, като ѝ казва да каже и на Йълдъз. Ендер ѝ казва, да стои на разстояние от нея, за да не бият на очи.

Йълдъз, Ендер и Шахика се срещат в къщата на Шахика.

-Защо се срещаме тук? – пита Йълдъз, която идва последна.

-Шахика, ще ни замеси в ново убийство – отговаря ядосана Ендер.

-Смъртта на Халит беше инцидент – казва Шахика.

Йълдъз казва, че още не може да се отърси от ужаса и не може да спи. Шахика им казва, че след като говорят така утре може да променят показанията. Ендер и Йълдъз не разбират, защо не им вярва, като вече са дали показания в полицията. ( Разбираме, че Ендер, Йълдъз и Шахика са казала пред полицията, че не са разбрали, какво се е случило, но Халит в един момент паднал по стълбите, те се опитали да го хванат, но не са успели. )

Шахика им казва, че Халит си е заслужил съдбата, защото те са се пазили една друга от него.

-Какво искаш да кажеш? – пита Йълдъз.

-Да свърши тази вражда – заявява Шахика.

Йълдъз и Енедер в един глас невярващо я питат, дали тя ще предлага това.

-Да, аз го казвам! Защитавахме се помежду си и това трябва да продължи! – пояснява Шахика.

Трите си обещават, че до гроб ще пазят тайната за това което се е случило с Халит!

На следващият ден Метин прочита завещанието на Харил.

Цялото му имущество се разпределя по-равно между четирите му деца.

Ерим е предоставил акциите си на Ендер, а Лила на Зехра.

Зехра обяснява, че тъй като не разбира е поверила своите акции и тези на сестра си на Мерт. Метин казва, че акциите и имуществото, което се пада на Халит Джан се управлява от фондация и когато навърши 18 години ще му бъдат прехвърлени, а през останалото време фондацията ще отпуска месечна сума, която да покрива разходите на Халит Джан.

Йълдъз е разочарована, че от милионите на Халит, тя нищо не е получила, а Шахика коментира, че Халит продължава да си отмъщава и от гроба!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.