Тв новини

Валери напусна “Игри на волята” след неочаквана елиминация


Алекса спечели битката и плени знамето на Безстрашните

В многокомпонентна и физически изтощителна капитанска битка тази вечер един срещу друг в „Игри на волята: България“ се изправиха Зорница, Валери и Алекса. Нито един от тримата не очакваше, че победата на Арената е по-ценна от всякога, а загубата – фатална за един от тях. В изненадващата елиминация последен завърши Валери, което остави Безстрашните без капитан и с един играч по-малко.

“Имаше още какво да дам на играта и на моето племе, наистина съм разочарован от себе си” – сподели той минути след своята загуба. Валери имаше преднина в плуването и целенето на мишени и достигна първи до финалния пъзел, който обаче се оказа съдбоносен за него и го изпрати у дома. Алекса, от своя страна, обърна битката и завърши на първото място, следван от капитана на Непобедимите – Зорница, като и двамата изпратиха Валери със сълзи в очите.

След своята победа, Алекса беше изправен пред дилема между разума и сърцето. Той можеше да избира между предимство за Супергероите в утрешната номинационна битка и среща с любимата си Елица. Алекса не предаде племето и зарадва съотборниците си както със спечеленото предимство, така и с плененото знаме на Безстрашните, което те могат да си върнат само в спечелена битка срещу сините.

След победоносното завръщане на капитанa им от Арената, Супергеорите разбраха, че играта става още по-безмилостна, а Непобедимите се зарадваха на изравнените сили в племената. Безстрашните изпитаха истинска тревога от липсата на Валери, което предизвика сълзи и съжаление в Мирела.

Какво ще се случи с Безстрашните след отпадането на Валери? Как ще реагира Мирела на неговото послание? Какви обрати очакват състезателите тепърва? Каква ще е първата номинационна битка утре? Дали контузията, която Цветан ще получи на Арената, ще го извади от играта? – не пропускайте да разберете утре в “Игри на волята” от 21:00ч. по NOVA.