Тв новини

Вижте новия мъж на Зейнеп в „Опасно изкушение“


Севда Ергинджи се завръща в „Опасно изкушение / Yasak Elma“

Севда ще я видим в епизод 150. Зейнеп, която Ергинджи създаде в „Опасно изкушение“, ще се върне със съпруга си (Айбарс Кудай), за когото се е омъжила в чужбина. Поради трудности в отношенията си с Алихан /Онур Туна/ тя се е развела с него.

Севда Ергинджи ще се появи в новия епизод на „Опасно изкушение“ този понеделник, според Бирсен Алтънташ персонажът й ще остане 2-3 епизода, но може и повече. Всичко е заради рейтингите на „Опасно изкушение“.

Севда Ергинджи се завръна за известно време в ролята си на Зейнеп след няколко години.

През това време Зейнеп успява не само да се разведе с Алихан, но и отново да се омъжи за бизнесмен.

Говори се, че новият мъж на Зейнеп ще бъде бизнес партньор на Доган. Кого ще подкрепи Зейнеп в случая – сестра си или съпруга си?

КОЯ Е СЕВДА ЕРГИНДЖИ?

Биография на Севда Ергинджи

Име: Севда Ергинджи

Дата на раждане: 3 октомври 1993 г.

Място на раждане: Истанбул, Турция

Зодия: Везни

Ръст: 1,59 см

Семейно положение: неомъжена

Севда Ергинджи е родена на 3 октомври 1993 г. в Истанбул. Родителите й се развеждат, когато тя е на 4 години. Тя има по-малки брат и сестра. След бракоразводната процедура момичето остава да живее при баща си. Въпреки трудната ситуация, която се е развила, отношенията й с майка й не са се влошили, а те все още са топли и нежни.

Бащата винаги подкрепя мечтите на дъщеря си и по всякакъв начин помага да ги реализира. Севда винаги е искала да бъде актриса. В детството и юношеството тя участва в театрални представления, а след това, заедно с екипа си, пътува до градове, където показват своите представления. Цялото си свободно време от обучение, момичето прекара с театър „Семавер Кумпаня“. Изпълнението в театъра е огромно преживяване в живота на едно момиче. Тя участва в много представления. Следователно това беше огромна стъпка към осъществяването на мечтата й.

Кариера на Севджа Ергинджи

През 2012 г. тя прави първата си крачка в телевизионния свят, с участието на Озгюл Намал и Озан Гювен в сериала „Тъмно червено“. Благодарение на своите постижения, талант и красота, тя участва и в телевизионния сериал Veda, който разказва за последните времена на Османската империя, в който Мехмет Аслантох и Фахрие Евджен споделят главните роли. Продължавайки бързо да се изкачва по кариерната стълбица, успешната актриса най-накрая успя да достигне голям брой последователи в сериала „Опасно изкушение “.

преди „Пробуждането: Великите селджуци“. Сериалът „Пробуждане: Великите селджуци“ веднага след премиерата спечели сърцата на зрителите и се превърна в най-рейтинговия сериал за сезона.

След финала на сериала „Пробуждане: Великите селджуци“ актрисата получи предложение за главна роля в сериала „Извънземно“ и веднага се съгласи. Премиерата на проекта беше през септември 2021 г.

Личен живот на Севда Ергинджи

По време на снимките на сериала „Дай ми ръката си, любов“ тя се срещна с актьора Али Илем. Медиите намекнаха, че между тях има нещо повече от приятелство. Но двойката така и не потвърди връзката си. В момента актрисата е във връзка с Йълмаз Кунт. Двамата прекараха лятото на 2021 г. заедно в Бодрум. Те често бяха снимани от журналистите. През лятото Йълмъз Кунт беше хванат в изневяра, но Севда Ергинджи му прости.Но за кратко, защото всичко приключи между тях.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.