Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер иска да се омъжи отново за Кая


След известен период от време става ясно, че Зехра се омъжва за Мерт. Ийт и Ерим заминават за Лондон. Ендер е самотна, тя решава да се свърже с Кая и да му призная чувствата си. Двамата разбират, че са жертва на капан и всъщност изневерите са им добре организирана манипулация. Ендер е решена на всичко само и само да се върне при Кая. Кая се вижда с Ендер и отправя покана да отиде в дома му. Тя е щастлива от поканата, отива там, но намира писмо. Кая й обяснява, че е огорчен от нейните лъжи и не може да ги забрави. Той изпитва чувства към нея, но въпреки всичко иска да се разделят и напуска Истанбул. Отива в Лондон при техния син. Но той е категоричен, че Ендер винаги може да разчита на него, но това дали е достатъчно, за да успокои?

Мерт има огромна власт, благодарение на Халит. Шахика търси подкрепата на Ендер. Те искат да го притиснат до стената,но дали ще успеят? Йълдъз решава да отиде тайно в имението. Но този момент се връща Халит.Той е бесен, хваща Йълдъз и започва да я влачи по земята, за да я изгони, той крещи с все сила и Йълдъз е в безизходица. В този момент идва Ендер и Шахика. Те оказват съдействие на Йълдъз, но напразно. Докато се саморазправят Халит се сурва по стълбите, удря си главата и умира…

Когато на погребението идват Лила и Ерим, бившите жени на Халит също са там. Но Шахика, Ендер и Йълдъз видимо нямат угризение. Те са категорични, че се е случило нещастно стечение на обстоятелствата и нямат вина за смъртта на Халит.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.