Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз става перачка, но…


Чаатай и Йълдъз не са наясно, че техните майки въобще не се харесват, а Чаатай споделя с Йълдъз, че изпитва затруднения в общуването с баща си и не се разбират помежду си. Йълдъз се запознава с Хасан Али, който е състрадателен човек и решава да й помогне. Хасан Али има възможности, защото управлява холдинг „Аргун“. Каква е изненадата, когато разбират, че е бащата на Чаатай. Фериде е негова бивша жена. Тя му вдига скандал като възприема Йълдъз за негова любовница.

Фериде е недоволна и когато вижда Йълдъз с Чаатай и пак вдига скандал Асуман съветва дъщеря си да потърси подкрепа от страна на Хасан Али, който съчувства на Йълдъз за живота, който води в момента. Йълдъз, за да се измъкне от финансовите си проблеми, отваря фирма за перални услуги, назначава и Емир и Джанер. Ще си остане ли Йълдъз перачка? Асуман разбира за отношенията на дъщеря си с Чаатай й и подсказва, че ще успее да спечели много ако помири Чаатай с Хасан Али. Асуман решава да открие кафе заедно със Зехра. Хасан Али не е добре приет от страна на Ендер, но той пък подкрепя нейната благотворителна дейност. Асуман е привлечена от Хасан Али.  Асуман и Йълдъз сдобряват Хасан Али с Чаатай.

Йълдъз и Чаатай са на вечеря, а Чаатай много харесва Халит Джан. йълдъз го снима с бебето. Снимката попада в ръцете на неговата майка Фериде и настъпва нов кризисен момент, в който тя казва че: или тя, или Йъдъз. Шахика и Мерт опитват да изиграят Хасан Али, но той не е вчерашен и не им се подава. От своя страна той решава да ухажва Ендер. Хасан Али подарява часовник на Ендер, той смята, че часовникът е много скъп. Оказва се, че неговият подарък е менте. Хасан Али вдига скандал на търговеца.

Йълдъз отива на гости на Чаатай, но настъпва любопитна ситуация, тя заспива. От своя страна Чаатай се показва като добър баща и се грижи за Халит Джан. Когато се събужда Йълдъз, обаче, той обяснява че няма никакво намерение да се обвързва. Чаатай се застрахова, че не иска да се обвързва, но научава, че негов приятел е силно влюбен в Йълдъз. Това започва да го тормози. На телефоните си Йълдъз, Ендер и Шахика получават съобщение: „ Знам какво направихте с Халит“. Това ги обърква безкрайно и те са в шок от случващото се…Какво ще последва?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.