Тв новини

Ето какво ще видим в следващият епизод на „Почукай на вратата ми“ 10-ти октомври


Какво се случва в еп.91 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 октомври по bTV Lady.

Серкан иска да поеме проекта с Пелин от Еда, но Пелин настоява Еда да го довърши. Накрая той се съгласява с плановете на Еда. Енгин е много развълнуван, защото смята, че Пъръл е бременна. Дениз е при Айдън, когато Серкан и Селин пристигат.

Селин пита Айдън дали е намерил място за партито. Дениз предлага да го направят в кафенето му.

Еда не може да чака повече и занася снимките им на Серкан, за да види дали си спомня нещо за тях, но Серкан все още не може да си спомни.

Айдън е натоварила Дениз да проектира мебели за проект на фондацията и докато той е в дома ѝ, за да ѝ покаже чертежите, пристигат Селин и Серкан.

Запознават се и решават, че партито за посрещането на Серкан ще се състои в кафенето на Дениз.

Същата вечер Еда решава, че ще опита нещо друго, за да съживи спомена за Серкан. Тя отива в дома на Серкан в имението Болат и му показва снимки от тяхното ухажване и плановете за брак.

Той ги разглежда и заявява, че все още не си я спомня.

Знае за първата целувка преди пресконференцията преди много месеци само защото Селин му е разказала за нея.

Еда в отчаянието си крещи и моли, но нищо не помръдва Серкан. Същото прави и когато се прибира вкъщи, заявявайки, че Серкан е студен и безчувствен, „роботът“, който е бил преди.

Истерията на Еда идва малко в повече.

На следващата сутрин в имението на Болат Айдън и Селин чакат Серкан да се появи.

Очевидно Селин е довела семейния си лекар, за да консултира Серкан, въпреки че Айдън е казала, че иска лекарят ѝ да го прегледа за остатъчни ефекти от травмата при инцидента.

Еда се присъединява към тях, заявявайки, че тя също иска да знае какво е психическото и физическото здраве на Серкан.

Лекарят потвърждава предварителната диагноза за ретроградна амнезия, без да обещава, че паметта му ще бъде възстановена.

Еда е ядосана, когато научава, че Айдън е знаел, че Серкан е жив и се завръща, без да ѝ каже. Айдън се опитва да обясни, че е направила само това, което Серкан е поискал от нея, но Еда казва, че е било жестоко от страна на Айдън да я гледа как страда

В компанията Ферит разговаря със Селин. Той ѝ казва, че най-накрая е получила това, което е искала през цялото време, но плува в опасни води. Той ѝ пожелава само добро, въпреки случилото се между тях, но когато паметта на Серкан се върне, тя отново ще бъде изхвърлена отвън. Селин го обвинява, че ревнува, защото тя е щастлива.

Пъръл разговаря и със Селин, като ѝ казва, че всички са станали свидетели на любовта на Еда и Серкан, но Селин ѝ казва, че Серкан ѝ е дал още един шанс и тя не иска да го изгуби.

В конферентната зала Серкан не може да влезе в компютъра си, защото е забравил паролата си.

В крайна сметка Еда му дава поредица от числа – координатите на звездата, която ѝ подари. Когато тя казва на Серкан какво означават числата, той е изумен, че би направил такова нещо, защото това е толкова сантиментален жест.

Тя тихо го оставя и отива при Мело, докато той се опитва да си спомни последователността от числа, които Еда му е казала. Тя казва, че Серкан е в някакъв вид сън, но в приказката спящата принцеса се събужда от целувка.

Може би ако тя целуне Серкан със страст, целувката ще раздвижи паметта му. Тя ще опита това на партито и ако не се получи, ще се откаже.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.