Тв новини

„Опасно изкушение“: Кого ще хвърлят в затвора след постановка?


Ийт вече е в имението при майка си. Той обяснява, че не може да понася Шахика и затова иска да поживее при нея. Йълдъз разговаря с Шахика и споделя, че Ендер е наумила да вземе бавачка за Халит Джан и по този начин, отношенията й със сина й могат да се усложнят. Халит разбира от Мерт, че Керим иска да вземе кода от сейфа му. Двамата с Мерт решават да направят клопка на Керим. По този начин могат да го пратят в затвора. Мерт се среща с Керим и му обяснява, че знае кода на сейфа на Халит и има ключ от него. Керим е готов да отиде в имението и да отвори сейфа. Халит разбира, че Ийт вече е в имението и се сърди на Ендер, че не му е казала нищо за това. Ендер от своя страна се обижда, че Халит не иска детето й в имението.

Керим е в имението и се готви да отключи сейфа. В това време Халит вика полиция и го хващат. Полицията арестува Керим. Керим се свързва с Йълдъз и разказва какво се случва и че вече не могат да бъдат заедно. Сбогува се с нея. Шахика научава от Мерт какво се случва и му предлага да работи за нея. Тя му дава задача да започне да прелъстява Зехра.

Намират бавачка на Халит Джан. Халит я назначава. Ендер иска да разкара Айсел, но не се получава, защото тя е довереното лице на Халит.

Ийт се държи лошо с Халит. Халит се оплаква на Ендер от Ийт. Ендер е много чувствителна от забележките на Халит към сина й. Ендер има нареждане към Айсел, тя й обяснява, че Дорис ще се грижи за Халит Джан, а тя няма да има никакво отношение с него. Йълдъз от своя страна нарежда на Айсел да слуша какво й казва Ийт.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.