Тв новини

„Опасно изкушение“: Дават ли приспивателни на бебето на Йълдъз?


Ендер има нареждане към Айсел, като й обяснява, че Дорис ще се грижи за Халит Джан, а тя няма да има никакво отношение с него. Йълдъз от своя страна нарежда на Айсел да слуша какво й казва Ийт. Решават да направят клопка на Дорис. Ийт получава от Шахика опаковки на приспивателни лекарства. А Ийт разказва на Зехра, че откакто Дорис е в къщата им, Халит Джан спи непробудно. А пък Айсел дава на Зехра опаковките на приспивателните, като я заблуждава, че ги е намерила при Халит Джан. Зехра получава обаждане от Йълдъз, която се интересува как е Халит Джан. Зехра пък й обяснява, че има съмнение, че бавачката дава приспивателни на Халит Джан. Йълдъз тръгва към имението. Тя отива в кабинета на Халит и разказва, че Дорис дава приспивателни лекарства на детето й. Халит не вярва, тя обаче му предлага да извършат наблюдение какво се случва в Имението.

Айсел е инструктирана и показва на Халит приспивателните. Халит е бесен и гони Дорис. Той търси лекарска помощ и лекаря да вземе проба на Халит Джан, за да види, какво има в кръвта му. Йълдъз му казва, че ще му отнеме родителските права, защото се е грижил немарливо за детето. От своя страна Халит упреква Ендер, която е направила, така че бавачката да дава приспивателни на Халит Джан. Ендер, обаче, е наясно какво се случва и се оправдава, че Шахика и Йълдъз са й направили клопка. Халит не вярва. Ендер се нахвърля върху Йълдъз и и крещи, че и прави номера. Йълдъз я успокоява, че няма да се случва това, ако тя си върне правата над детето.

Айсел се договаря с Ийт да запише гласа на Ендер на телефона му. Ендер  недоволства от Айсел, че не я е информирала какво се случва. Айсел се опитва да се измъкне, но Ендер й крещи и я кара да мълчи. Записаният разговор е вече на телефона на Ийт. Шахика го получава. От своя страна, Халюк е длъжен да монтира записа и той ще изглежда, така че Ендер се кара на Халит Джан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.