Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика и Йълдъз са в един отбор


Ендер разказва на брат си за случката, и за клопката, която са й направили Йълдъз и Шахика. Записът вече е монтиран и от него става ясно, че Ендер крещи на Халит Джан. Шахика разказва на Кая, че Йълдъз й е доверила за лошото отношение на Ендер към Халит Джан. Кая се опитва да я оправдае. Шахика обаче му пуска записа, направен уж от Ийт, който е възмутен от поведението на майка му към Халит Джан. Информира и Йълдъз, че ще успее да върне попечителството си над бебето си. От своя страна Йълдъз е готова да направи всичко за Шахика, като и се отблагодари за действията й в нейна полза.

Халит разговаря с Кая, който го уверява, че ще загуби попечителството над Халит Джан и му пуска записа, където се чува Ендер да крещи на бебето. Халит е бесен той се нахвърля върху Ендер, като й пуска записа. Ендер му обяснява, че този запис е монтиран и тя се е карала на Айсел, а не на Халит Джан. Тя е уверена, че това е дело на Йълдъз и Шахика. Халит не иска да я чуе и я гони от имението, като я предупреждава, че ще подаде молба за развод с нея.

Минава време. Мерт се е оженил за Зехра. Халит му е дал управленческо място в компанията. За жалост Йълдъз е изгубила делото за попечителство над Халит Джан и живее с майка си при тяхната приятелка Рукие. Йълдъз, обаче, продължава да използва Айсел, която звъни по телефона и я информира как е Халит Джан. Ийт и Ерим заминават за Лондон, където ще учат. Разводът между Халит и Ендер е факт. Ендер живее с Джанер. Тя е много самотна. Ендер споделя с брат си, че се чувства отхвърлена от Кая незаслужено. От своя страна Джанер й казва, че трябва да се обади на Кая. Джанер я подкрепя да сподели чувствата си с Кая.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.