Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит е в голяма опасност, Шахика и Ендер се опитват да го предпазят от голяма грешка


Керим пише писма от затвора на Халит. Мерт, обаче информира секретарката си, тези писма да не стигат до Халит, а да му ги дава на него. Шахика казва на Халит, че е дал прекалено големи права на Мерт и това може да му изиграе лоша шега.

Кая и Ендер се срещат в едно кафе. Ендер му споделя за това, че е допуснала грешка с брака си с Халит. Тя го е направила, за да му отмъсти на него, на Йълдъз и Шахика. Но Кая й казва, че тя му изневерила. Ендер отрича. Тя се досеща, че Шахика е направила клопка, за да ги раздели. Предлага на Кая да отидат в чужбина и да изоставят всичко. Кая иска време, за да размисли. Мерт е подложен на атаки от страна на Шахика, която иска да го съблазни. Мерт отбелязва, че вече е женен.

Йълдъз е навивана от страна на майка си да отворят перално помещение. Кая се съгласява да се срещне с Ендер в жилището си. Ендер отива, но там я посреща прислужницата, която й дава писмо. Кая й обяснява , че връзката им е невъзможна и затова напуска Истанбул.

Мерт получава съобщение от Шахика, която го привиква при нея. От своя страна Халюк е информиран да извика Зехра, за да стане свидетелка, че съпругът й изневерява, но Мерт не пристига, а идва Зехра, инструктирана от Мерт да вземе от Шахика някакви документи. Шахика разбира, че Мерт я е изиграл и отговаря на Зехра, че ще даде документите в офиса на компанията. Халит остава ръководството на холдинга в ръцете на Мерт.

Кая е пристигнал в Лондон и информира за това сестра си. Мерт научава от Халит, че той смята да се оттегли от фирмата и да остави ръководството в ръцете му. Шахика и Ендер разбират, че Халит е в голяма опасност, а и самите те – също. Те го карат да се откаже от решението си да предостави управлението на холдинга на Мерт, но той е категоричен. Шахика и Ендер се договарят да разобличат Мерт. Ендер и Шахика ще отидат при Халит, за да го убедят, че Мерт, не е лоялен към него и ще го предаде.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.