Тв новини

„Опасно изкушение“: Три жени се договарят да пазят тайна за смъртта на Халит


Халит отива на бизнес среща в компанията.

Йълдъз научава от Айсел, че Халит е извън Имението и тя може да отиде да види сина си. Йълдъз пристига, за да се види с Халит Джан. Към имението се отправят и Шахика, и Ендер. Халит научава от Мерт, че бизнес-партньорите му няма да присъстват, и срещата се отлага. Халит се връща обратно в имението. Там той се сблъсква с Йълдъз. Халит побеснява, нахвърля се върху Йълдъз, влачи я по земята и иска да я прогони. Шахика и Ендер, които са в имението, чуват скандала. Те виждат грубото отношение на Халит към Йълдъз. Те се опитват да се намесят. Халит, обаче, се нахвърля и върху Ендер и Шахика. В настъпилата неразбория Халит полита по стълбите, удря главата си в парапета и пада на пода. Шахика се втурва след него и разбира, че той е мъртъв.

На погребението на Халит Шахика се договаря с Йълдъз и Ендер да се видят. Зехра иска от Мерт да напуснат Имението, защото то й носи само лоши спомени. Шахика злорадства и казва, че Халит си е получил заслуженото. Трите жени се договарят да не коментират пред никого какво се е случило в имението. То да си остане дълбока тайна между тях. Йълдъз  предупреждава Зехра да не се доверява на Мерт, защото може да остане излъгана. Зехра е категорична, че вярва напълно на Мерт.

Настъпва важният момент, когато Метин информира близките на Халит – как той се е разпоредил с имуществото си. Цялото имущество на Халит отива при неговите деца. Ендер е упълномощена от Ерим да се разпорежда с неговите акции, а Лила предоставя всичко на Зехра, която пък от своя страна ги оставя в ръцете на Мерт. Специален фонд ще се грижи за Халит Джан, а Йълдъз ще получава минимална сума, колкото да може да издържа детето си. Йълдъз получава подкрепа и от страна на Зехра, която й казва, че няма да ги изостави. Мерт информира Зехра и Шахика, че ще продадат голяма част от акциите си на известен бизнесмен Хасан Али Койоджу, който има достатъчно пари за да инвестира в бизнеса им.

Този човек ще преобърне всичко с главата надолу в компанията.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.