Тв новини

Веселина от „Игри на волята“ лудо влюбена на 43


„Не искам да разказвам за човека, защото се притеснявам да не разваля магията“, споделя още риалити звездата

В петък вечер приключи поредната оспорвана битка в най-хитовото предаване в българския ефир „Игри на волята: България“. На финала имаше двама напуснали – Чакалов и Веселина.

„Чувствам се добре, но плажа ми липсва, въпреки трудностите. „Игрите на волята“ мащабно и обзорно погледнато са доста по-тежки, коварни и сложни. Не мисля, че с влизането си в отбора, съм ги разединила. Те вече бяха разединени. Всички имаха поставени бариери помежду си и играеха всеки срещу всеки. Преди моето влизане може би не са си позволявали до такава степен да извадят същността си на показ“, сподели пред NOVA Веселина Ефремова.

„Нямах желание да приключвам участието си – точно в тази игра, в този момент или срещу тези противници. Но такъв ми е бил късметът.“, добави тя.

„В личен план в момента съм изключително щастлива. Това е нещо много лично, но ще си позволя да го кажа. Влюбена съм… Дори и 43-годишните се влюбват. Изумително, но факт. Не искам да разказвам за човека, защото се притеснявам да не разваля магията. Това е нещо, което не ми се е случвало отдавна. Достатъчно голям би бил този мъж, който е в състояние да ме задържи. За да може човек да даде нещо на друг, първо трябва да го е дал на самия себе си. Трябва да уважава и да обича себе си“, разкри Веселина. Тя обясни, че не се е записала в „Игри на волята“, за да показва или да си доказва, че има воля. „Просто влязох, за да играя играта“, категорична е тя.