Тв новини

Неочаквана изненада в „Три сестри“


Популярният телевизионен сериал на Kanal D, „Три сестри“ се гледа с интерес от хиляди фенове. Проектът, базиран на едноименния роман на актрисата Иджлял Айдън, върви по екраните от миналия сезон. В последния епизод се случи събитие, което развълнува всички!

Публиката следи с любопитство историята на новия сезон на сериала с Иджлял Айдън, Реха Йозджан, Озгу Кая, Алмила Ада и Беркер Гювен в главните роли. Събитията от житейската история на Туркан и Сомер са най-очарователните части от поредицата. Мине опитва да застане между двамата, които се влюбиха и се ожениха спонтанно. Здравословните проблеми на майката на момичетата се превърна в едно от важните събития, които едновременно изненадаха и разстроиха през новия сезон.

В последния епизод на драматичния сериал внимателните зрители забелязаха, че Туркан започна да се храни с голям апетит и на следващата сутрин стана от леглото с гадене. Може би е бременна? Всички знаци сочат към това. „Идва ли бебето Корман?“ С това име е направен трейлър в YouTube, който загатва на публиката, че я очаква приятна изненада!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.