Тв новини

„Не ме оставяй“: Подаръкът, който причинява…


Тарък е категоричен пред Мелтем, че няма да намесва Йозге в подготвянето отмъщение. Йозге казва на Керем, че Тарък я използвал, за да разчисти сметките си с него. Керем е готов на отмъщение срещу Тарък. Когато Елиф е в болницата Ердем вижда, че  гривната е на ръката й. Той казва да занесе на Емре кафе. Елиф получава извинение от Емре. Той вижда гривната и скрива подаръка, който е подготвил за нея.

Емре иска Ердем да си подаде оставката като шеф на болницата. Той е разгневен, че Елиф е взела такъв скъп подарък от Ердем. Елиф казва, че подаръкът е от Йешим, но Емре не вярва. Казва й, че Йешим няма толкова пари за да й купи подобна гривна. Елиф е объркана. Съла и Есма са  притеснени от Йозге, която им казва, че не се чувства добре, тя се готви да посети вилата на езерото, където ще разговаря с Тарък.

Керем разговаря с Тарък и му казва да не се доближава до Йозге. Когато Йозге отива при Тарък, той й съобщава че иска да сложи край на техните отношения. Йозге е съкрушена. Тя си тръгва.

Емре се интересува пред Ердем, защо е дал на Елиф подобно бижу. Тарък информира Съла, че се е разделил с Йозге. Съла веднага иска да се свърже с Йозге, защото, смята че тя ще направи опит за самоубийство. Бану е изпълнена с подозрения. Тя смята, че Фатма има видеозапис в телефона. Тя го краде. Разбира, че Фатма е направила запис, докато тя е разговаряла с Йешим. Този запис я злепоставя пред фамилия Саяр. Фатма разбира, че телефонът е в стаята на Бану.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.