Тв новини

„Откраднати мечти“: Инцидент, предизвиква шок и припадък на…


Оя разбира, че Джемил ще води Айше на меден месец, тя усеща, че сега е момента да разкрие пред Сафие каква е истината за брака на нейната дъщеря. Тя влиза в кабинета на Джемил и взема молбата за развод.

Джемил, Бахадър, Мелис, Левент и Ведат са на съвещание. Те чакат да дойде и Текин. Той се появява с Мерием. Мерием и Мелис получават от Ведат задача, която е важна част от изработката на колекцията. Мелис иска да работи сама. Ведат й обяснява, че Мерием е човекът, който е открил пропуските в скиците и  е дал воля на въображението си, като е направила много впечатляващи подобрения.

Текин е посетен от Мелис, която му показва запис на негов човек, който е сложил наркотици в колата на Левент. Тя го заплашва с полиция. Той пита откъде знае тези подробности и допуска, че Мерием й е помогнала, Мерием му казва че има много камери, които са разказали, какво се случва пред компанията. Бахадър и иска да сложи край на интимностите си с Аслъ. Уговаря си среща с нея и в градината на имението и й съобщава, че това, което се случило между тях е грешка.

Мерием заедно с Левент отиват в производствената база на Ведат, за да видят какви платове има за избор. След като приключват със задачата двамата използват асансьор, който обаче спира Мерием, е силно изплашена и получава паническа атака като търси помощ от Левент. Тя няма сигнал на телефона. А Левент е ядосан, че Мерием го е изоставила. Тя припада.

Мелис разбира, че Левент и Мерием са в цеха и тръгва към тях. Сафие вижда молбата за развод, която Оя й показва. Тя се досеща че бракът на Джемил и Айше е постановка. Тя изтъква, че Джемил се е жертвал, заради нейната дъщеря, но е е настъпил момента всичко да свърши. Сафие изпада в шок.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975