Тв новини

„Откраднати мечти“: Една истина ще излезе наяве и ще…


Левент прави контакт с Текин и му разказва, че ще работи с Мерием, за да не излага на опасност партньорството си с Ведат. Текин на висок глас обяснява, че той и Мерием ще вземат важни решения засягащи този въпрос, без да се подават на нечие влияние. След това побеснява и разхвърля всичко по пода.

Мерием получава нов телефон като подарък от Текин. Тя обаче не знае, че той е инсталирал програма за да я следи и да слуша разговорите. Оя разбира че Джемил ще води Айше на меден месец тя усеща, че сега е момента да разкрие пред Сафие каква е истината за брака на нейната дъщеря. Тя влиза в кабинета на Джемил и взема молбата за развод.

Джемил, Бахадър, Мелис, Левент и Ведат са на съвещание. Те чакат да дойде и Текин. Той се появява с Мерием. Мерием и Мелис получават от Ведат задача, която е важна част от изработката на колекцията. Мелис иска да работи сама. Ведат й обяснява, че Мерием е човекът, който е открил пропуските в скиците и  е дал воля на въображението си като е направила много впечатляващи подобрения. Текин е посетен от Мелис, която му показва запис на негов човек, който е сложил наркотици в колата на Левент.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975