Тв новини

След „Игри на волята“: Чакалов разкри в кое племе би отишъл, ако имаше избор


Ето какво сподели Чакалов пред екипа на Vbox7 за играта си в предаването и за тази в реалния живот

Един от най-изявилите се участници в риалити предаването „Игри на волята“ без никакви съмнения е Николай Чакалов, който успя да влезе в истинската Игра от племето на Резервите по най-достойния начин. И на арената, и сред съотборниците си той се доказа като лидер, воден най-вече от мотива си за победа. Въпреки всички коалиции, той е сред участниците, които са в приятелски отношения с всички след самия финал.

Ето какво сподели Чакалов пред екипа на Vbox7 за играта си в предаването и за тази в реалния живот:

Какво те мотивира да продължиш да се бориш за участие в „Игри на волята“?

Точно това ме мотивира да се боря за участие в „Игри на волята“ – че всеки път ме режат, а пък аз съм човек, който никога не се отказва.

Съжаляваш ли, че напусна Играта само няколко седмици след старта?

Много съжалявам, че напуснах Играта само няколко седмици след старта, но може да е за добро и се надявам един ден да има ALL STARS.

Ако имаше възможност да избереш друго племе, кое щеше да е то?

Ако имах възможност да избера друго племе, задължително щях да избера Супергероите (сините), защото съм сигурен, че те биха оценили играч като мен и не бих бил мишена там.

Какво мислят твоите ученици за участието ти в предаването?

Моите ученици са ужасно горди с мен за участието ми в предаването и не мога да опиша колко снимки и автографи раздавам на ден – все едно съм Слави Трифонов.

Как успяваш да комбинираш работата на учител с тази на инфлуенсър и риалити звезда?

Много е трудно да комбинирам работата ми като учител по физическо с другата ми професия, то не е професия, ама нищо де –  инфлуенсър и риалити звезда. Нямам абсолютно никакво свободно време, но това ме прави щастлив.

Смяташ ли, че имаше разделение в племето на Безстрашните?

Определено имаше разделение в племето на Безстрашните, дамите от ден едно видимо са си женска коалиция и се опитахме и ние да направим нещо подобно срещу тях, за да се защитим, но…аз съм доказателството, че не се получи.

Коя жена смяташ, че има място на финала?

Има много жени, които имат място на финала този сезон. Всички са много добре подготвени, но най-подготвена и в социалната игра, и в стратегическата, и в физическата е Джеферович.

Съжаляваш ли за предложението си към Михаела? Какво мислиш за нейния отказ?

Малко съжалявам за предложението си към Михаела, защото не очаквах, че ще бъде толкова наивна. Предполагам, че в бъдеще ще си изпати.

Научи ли нещо ново за себе си от „Игри на волята“ и успя ли да си извадиш някакви поуки?

В „Игри на волята“ не научих нищо ново за себе си, аз си знам, че съм едно куче, че имам много стабилна воля. Единствената поука е, че трябва да се пазя от живота и от жените.

Беше ли грешка, че сформира коалиция с Филип? 

Това, че се сформирахме коалиция с Филип относно моята игра – явно е грешка, защото той е най-нехаресваният участник. Жените ми предлагаха да играя с тях, но срещу него, но ако имах възможност, пак бих играл с него и не бих го предал.

Какво бе чувството да се изправиш срещу най-близкия си от племето?

Чувството да се изправя срещу най-близкия от племето си и всъщност дори го чувствах като брат – Филип , беше много гадно в началото, когато разбрахме ще се получи това, но се радвам, че отпадам от един от най-добрите участници в този сезон и моя бъдещ фаворит.

Доволен ли си от представянето си и има ли нещо, за което съжаляваш?

Доволен съм от представянето си като изключим първата битка, в която бях издънката. Съжалявам, че не успях да изкопая тунелчето и да мина през него. Съжалявам, че отпадам малко по-рано. Искаше ми се да стигна до топ 8, но дай Боже един ден да имам още веднъж възможност.

Имаше ли предварително изготвена стратегия?

Имах предварително изготвена стратегия – да се представям много добре в игрите, да се сближа с всички, аз съм си такъв и в живота – много социална и комуникативна личност. Предимно хората ме харесват, това ми беше и стратегията, за да мога да си избера с кого да играя. Аз знам, че това е игра и колкото и да е кофти, трябва да има коалиции. Аз си знаех, че ще влизам в коалиции със сигурност.

Кой е твоят фаворит за спечелването на голяма награда?

Моят фаворит топ 1 за спечелването на голямата награда е Филип, но също така симпатизирам и на Лефтеров, Гого, Георги плувеца и Евгения Джаферович заради страхотната игра.

Мислиш ли, че хората видяха истинския Чакал?

Мисля, че показах себе си такъв, какъвто съм и в реалния живот относно настроение и така нататък, но в реалния живот не съм такъв стратег, какъвто бях вътре в играта. Хората ме плюят в социалните мрежи, но това е една игра и тя се играе по този начин.