Лайфстайл

Звезделина от „Игри на волята“ подпали мрежата с нова секси (СНИМКА)


Звезди се наслаждава на популярността си, а активността ѝ в социалната мрежа доказва това

Звезделина от „Игри на волята 4“ със сигурност знае как да изпъква. Мацката натрупа хиляди нови последователи в Instagram, след като стана част от приключенското шоу.

Изглежда, че Звезди се наслаждава на популярността си, а активността ѝ в социалната мрежа доказва това. Супер фит мацката редовно поства сторита и нови снимки, но една от последните ѝ фотографии подпали мъжката половина от феновете ѝ, пише каналът Vbox7.

Става въпрос за фотото горе, на което мацката позира в спортно бельо, но не то провокира мъжете, а нейното уникално тяло. „Перфектна си“, „Добро Утро! Такава сутрешна красива гледка! Прекрасна сте!❤️❤️“, „Изключително сексапилна жена сте“, гласят малка част от комплиментите към Звезди.

Подобни снимки обаче не са рядкост в профила на Звезделина, която и преди популярността си има секси кадри. На някои от фотосесиите Звезделина е почти гола, прикривайки леко прелестите си.

Иначе Звезделина е често обект на хейт коментари и критики, но не само в нета от потребители. Към нея се отправят доста остри думи и от страна на някои от участниците в „Игри на волята 4“. Чакалов дори бе един от участниците, които коментираха външния вид на силиконката, но тя се въздържа от коментар и не влезе в спор с него.