Актьори

Въпреки,че Невра в сериала „Бахар“ е отблъскваща,Хатидже Аслан се забавлява много да играе ролята!


Хатидже Аслан обясни защо жените обичат повече сериала Бахар! Актрисата също намира образа си Невра за отблъскващ.

Известната актриса Хатидже Аслан участва в сериала Bahar, който напоследък привлече много внимание и кара зрителите да изпитат различни емоции с историята си.

Опитната актриса се е снимала успешно в множество проекти както в сериалите, така и в киното. Хатидже Аслан, която вече е в класа на майстори актьори и дава пример на младите, отново се появи пред феновете си с образа на Невра в сериала Бахар.

Стилът, нагласите, мислите и плановете на Невра, тъщата на Бахар, изиграна от Демет Евгар, дразнят публиката. Освен че е свекърва, която винаги е скарана с Бахар, Невра е и злонамерен човек, което я отличава.

Хатидже Аслан е много доволна, че участва в този проект. Когато получи предложението от сериала, това, което накара Хатидже Аслан да приеме проекта, след като прочете сценария, беше „мотото на сериала“…

Сериалът, който се появи пред публиката под името „Бахар: Готови ли сте да се събудите“, послужи за събуждане на публиката и върна Хатидже Аслан в нейната младост.

В изявлението си в списание Episode майсторката на актрисата сподели следните подробности по темата:

„Когато прочетох сценария на Бахар, харесах мотото му „Готова ли си да се събудиш?“ Наистина ме върна в тийнейджърските ми години. Това ми напомни за времената, когато бях като Бахар. Ето защо всички жени, които гледат, намират много в Бахар. „Всички трябва да се събудим, за да може тази пъпка да цъфти отново.“

Хатидже Аслан, която смяташе за досадно, че героят на Невра мисли само за себе си, също каза, че се радва да играе ролята си.

Известната актриса каза: „Разбира се, тя е герой, който мисли само за себе си, не се интересува от внуците си или сина си. Разбира се, нейният егоизъм и необмислено отношение са много отблъскващи за мен. Невра е много труден, но колоритен персонаж, играя с удоволствие. Въпреки това не бих искала да бъда човек като Невра“, каза тя.