Актьори

Перихан Саваш също се присъедини към сериала „Мехмед Султан Завоевателя“

Бяха споделени първите кадри на майсторската актриса Перихан Саваш от сериала “Мехмед Султан Завоевателя”! Популярният телевизионен сериал на TRT1 Мехмед Султан Завоевателя продължава да подсилва своя актьорски състав.

Опитното име Перихан Саваш беше включено в актьорския състав на сериала на Мирай Япъм Мехмед Султан Завоевателя, който се среща със своите зрители по TRT1 във вторник вечер. Перихан Саваш ще се превъплъти в образа на Селчук Хатун, голямата леля на принц Мехмед, в сериала.

Вече е въпрос на любопитство какво ще се случи в двореца с пристигането на Селчук Хатун. Майсторката на актрисата, която години наред печели възхищението и признателността на турския народ с актьорската си игра, ще се срещне отново с образа на Селчук Хатун в 8-ия епизод на сериала, който ще бъде излъчен във вторник, април 16-ти.

Мехмед Султан Завоевателя, който се прожектира във вторник вечер от Мирай Япъм, продължава да разкрива на своите зрители историята за възкачването на принц Мехмед на престола и уникалната атмосфера на превземането на Истанбул.

Мехмед Султан Завоевателя е по TRT1 всеки вторник от 20.00 часа!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.