Тв новини

Въпреки, че рейтингите на сериала „Рибарче“ спаднаха,някои зрители не губят надежда!


Сериалът Рибарче (Златно момче), който се излъчва по Star TV в петък вечер, се превърна в продукция за пример. Най-важната причина за това е, че сме свидетели на постепенен крах на една продукция, която разби рейтингите в предишния сезон и държеше милиони зрители приковани към екрана, в резултат на грешките, допуснати в следващия сезон.

Сериалът Рибарче, с участието на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, трудно успя да впечатли публиката с историята на втория си сезон.

Трансформацията на героите и трудността на публиката да се адаптира към новите герои, както и проблемите в плавността и достоверността на сценария, бяха опустошителни за сериала.

Сериалът Рибарче се развихри като буря през първия сезон, но този великолепен дебют се превърна в низходяща тенденция през втория сезон с огромни загуби на зрители.

Сериалът обаче все още има солидна публика и те все още вярват, че историята може да бъде подобрена. Можете да видите много коментари в социалните медии, които заявяват, че някои епизоди са много добри и че те смятат, че могат да бъдат по-добри.

65-ият епизод, в който сериалът постигна рейтинг над средния само в категорията за всички лица, е зад гърба ни. Низходящата тенденция продължава и рейтингите, които вече са под средните в категориите AB и ABC1, бият тревога.

Трябва да се отбележи, че все още има голяма аудитория, която се интересува от сериала Рибарче, който се очаква да продължи в третия сезон, и тази публика не е изоставила проекта.

Все още изглежда възможно сериалът Рибарче да направи силно завръщане, ако бъде представен с добър сценарий пред толкова вярна публика.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819