Актьори

Хазар Ергючлю от сериала „Перлени мъниста“, стана една от най-щастливите актриси.


Заедно с героя си Дилбер, Хазар Ергючлю се радва да остане на дневен ред с работата си! Защото може би не е толкова лесно актьорите да са на дневен ред с ролите си. В този смисъл Хазар Ергючлю изглежда едно от най-щастливите имена в последно време.

Известната актриса Хазар Ергючлю обикновено беше в дневния ред на списанието чрез връзките си или публикациите си в социалните медии.

Тази ситуация обаче се промени със сериала İnci Taneleri (Перлени мъниста). Дилбер и Хазар Ергючлю, другите най-важни герои в сериала İnci Taneleri, чиято история и главна роля се изпълняват от Йълмаз Ердоган, имаха възможността отново да покажат таланта си пред публиката пред екрана.

Актрисата, която преди това е имала в кариерата си продукции като Kuzey Güney (Север Юг) и Medcezir, е много опитно име. Успехът на Хазар Ергючлю в ролята на танцьорката в павилиона може да се обясни с нейната упорита работа и факта, че ситуацията на Дилбер в историята дълбоко засяга публиката.

Благодарение на сериала İnci Taneleri, който също постигна добри рейтинги, Хазар Ергючлю от известно време се радва да бъде на дневен ред с работата си.

Не само в таблоидната преса, но и в социалните медии има голяма аудитория, която дълго време обсъжда известната актриса относно нейния характер и игра.

Хазар Ергючлю се появи на корицата на списание Elele.

Обяснявайки, че Дилбер е непредвидим герой и че с нетърпение очаква всеки нов епизод, Хазар Ергючлю каза:

„Сценарият на İnci Taneleri е толкова добър, а Дилбер е такъв герой… Винаги има нов материал в текста. Четох всяка глава с голямо удоволствие и любопитство, невъзможно е да се отегчите. Всичко е ясно, ясно и реално. Работата с Йълмаз Ердоган също е отделна мотивация за мен.”

Подчертавайки, че героят на Дилбер действа с емоциите си, известната актриса каза: „Дилбер е безразсъден герой, който казва това, което мисли. „Когато прочетох сценария, почувствах, че ще направя разлика както с представянето, което трябваше да покажа, така и като герой, и това се случи“, каза тя.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.