Тв новини

„Скъпа мамо“: Мурат всячески се стреми да оневини Джемре


Асуде показва на Мурат компрометираща снимка на Джемре. Това го вбесява и той решава, че майка му просто мрази Джемре, след като се опитва да оклевети починалата му съпруга. Асуде се опитва да убеди Мурат, че Джемре наистина му е изневерила и целият болничен персонал е наясно с извънбрачната й връзка. Дори и при катастрофата, Асуде твърди, че Джемре и Мелих са пътували към вилата му. Хората клюкарстват зад гърба им, но по някаква причина Мурат не желае да забележи докъде са стигнали нещата.

Мурат заявява на майка си, че не бива да очерня името на Джемре и да пипа вещите й. Зейнеп влиза в стаята и пита за майка си. Мурат лъже дъщеря си, че майка й е заминала по работа за известно време и няма да могат да я видят.

На сутринта Мурат напуска дома си бързо, а Асуде се тревожи за него. Той е взел снимката на Джемре и е решен да накара хората да спрат да говорят за покойната му съпруга в лоша светлина. Мурат е решен да отиде в болницата и да потърси обяснение от персонала. Асуде му казва, че вече са се опозорили достатъчно и е по-добре да прекратят темата възможно най-бързо.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК