Тв новини

„Наследство“: Яман разкрива, че Икбал е в съдружие със Селим и двамата имат план за Юсуф


Яман е на път да открие местонахождението на Сехер и ще я завари в доста трудна ситуация. Сехер е наранила пощурелия Селим. За Селим нещата са доста критични, тъй като раната, получена от Сехер, трябва да се прегледа от лекар възможно най-скоро. Но Селим няма никакво намерение да оставя Сехер.

Като се има предвид това, можем да кажем, че мрачният край за Селим наближава с всяка стъпка. Към това се добавя и Яман, който се приближава към него с гняв.

С всички тези детайли, Селим, който е психологически готов на всичко, ще стане още по-решен. Той ще направи всичко възможно, за да навреди на щастието на Сехер и Яман. Ситуацията е доста опасна. Ако Яман се фокусира върху Сехер и Юсуф, е много вероятно да бъде изненадан. Единственото ни желание е Яман да се отърве от бедата Селим без да пострада.

Краят на Икбал!

Но освен всичко това, има и змия в скута. Тази змия е Икбал! Подкрепата й за Селим беше разкрита от Яман. Освен това, коварен план, който тя е измислила за Юсуф, излезе наяве. Дори в момента Яман да е концентриран върху Сехер, краят на Икбал също наближава. Ще бъде много приятно да видим нейния горчив край и да се убедим, че тя е наказана за делата си!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.