Тв новини

„Наследство“: Ще се измъкне ли Сехер от оковите на Селим


Животът на Яман е в опасност! Селим, който примами Сехер на своя страна, като я измами, планира да я вземе в плен и да я обладае. Сехер обаче няма да се предаде толкова лесно на Селим, след като  има страхотен мъж като Яман Къръмлъ. Сехер все някак ще успее да избяга от плена на Селим. Отърваването от неприятностите на Селим обаче не е толкова лесно.

Подкрепата на Яман е от съществено значение за спасението на Сехер. Докато Сехер се опитва да се пребори с този плен, Яман преценява всички улики. Подозирайки предателството на Икбал, Яман ще го проследи отблизо. Тук, с уликата, която Сехер ще изпрати на Яман, Яман по някакъв начин ще успее да намери Сехер.

Селим ще развали всичко! Има обаче нещо, от което всички се страхуваме. Както казахме в предишните ни резюмета, очите на Селим са тъмни. Той не може да понесе да загуби Сехер отново. Следователно може да ни очаква много черна развръзка. Единственото ни желание тук е Яман и Сехер да се отърват от всички тези злини без никакви проблеми.

Много е трудно, обаче да се предвиди дали желанията ни ще се сбъднат или не. Селим и Яман са в двубой. В тази среща, която прилича на каубойски дуел, единственото, което искаме, е любовта да победи!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.