Тв новини

„Наследство“: Яман и Сехер са мишена на Селим


Сехер е мишената на Селим!

Селим се обади на Сехер с невъобразимо предложение. Той иска да я вземе със себе си и Юсуф, за да започнат нов живот. Но само луд като Селим би измислил такъв план. Защото нито Яман ще го позволи, нито Сехер ще се откаже от любовта си и ще тръгне с него.

Селим, макар и да не си го признава, е наясно с това. Сехер никога, ама никога няма да тръгне с него и да гради живот с него. Но какъв е план Б на Селим?

Ако се замислим за план Б на Селим, е логично да предположим, че е… смъртта! Човек, изгубил всичко, е способен да пожелае и другите да загубят, когато е на ръба на отчаянието. Когато Селим се е изправил пред реалността, т.е. когато Сехер го е отхвърлила, той ще поиска да сложи край на любовта на двойката.

Следват поредица от събития, подобни на руска рулетка, в които животът на Сехер и Яман е в опасност. Според нас двамата ще се измъкнат от това трудно положение, макар и с мъка. Но е добре да сме готови за всичко. Очакват много вълнуващи и напрегнати моменти.

А вие какво мислите? Ще успее ли Селим да постигне целите си? Или Яман ще спаси любовта си от това бедствие? Очакваме вашите прогнози в коментарите.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.