Тв новини

Утре (07-ми март) в „Ямата“ Вели се обажда на Салих


Вели се обажда на Салих и заедно отиват при приятел. Човекът им дава последния адрес на Махсун, който е в Шиле. Салих веднага съобщава на Селим и благодари на Вели.

Махсун се прибира в къщата. Влиза вътре, но не открива никого. Вижда колата, с която отвеждат Сена. Ямач среща тази кола и оставя Селим пред къщата, а той продължава да я следва.

Хората на Байкал пристигат в склада. Улуч убива своя човек и се оттегля, след това дава стоката на Седат.

Махсун губи колата в града. Получава съобщение, че непознатият му е спасил живота, взел е Сена с него и че Ямач е по петите му.

Ямач и Махсун се срещат в една изоставена сграда и започват да се бият. Ямач пребива Махсун и го пита за Сена. Махсун му хвърля шепа пясък в очите и го предупреждава да спре да го преследва повече, защото ще наруши обещанието си.

Байкал освобождава Михрибан.

Джумали пристига в Шиле и вижда Селим. Научава, че Ямач се е впуснал да търси Сена.

Байкал наблюдава всичко и заповядва на Ремзи да пусне Мелиха.

Сена е затворена в аквариум, който се пълни постоянно с вода. Махсун я открива и се опитва да ѝ помогне. Ямач пристига в сградата след него. Влиза вътре и прострелва Махсун.

Аквариумът е с бронирани стъкла. Ямач се опитва да спре водата, но не успява.

Мелиха е свободна да си върви и звъни на Идрис.

Дамла дава указание къде се намира Сена на Джумали. Той веднага отива да спаси брат си и снаха си.

От дъното на аквариума специален механизъм изважда тялото на Сена.

Ямач се качва на покрива, а Махсун се крие ранен. Ямач скача, но увисва между двете сгради.

С последни усилия той успява да се качи при Махсун, който се кълне, че не е убил Сена, защото я обича. Ямач го сграбчва и двамата заедно скачат от покрива.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.