Тв новини

Днес (06-ти март) в „Не ме оставяй“ Йешим решава да се


Йешим решава да се самонастани в дома на Есин. В същото време Емре нахлува в дома на Ердем, за да спаси Елиф, но открива, че той е празен.

Емре открива документи, от които му става ясно, че Ердем е убил собствената си съпруга Джанан. Младежът звъни на Мурат и го моли за помощ, тъй като подозира, че Елиф е в смъртна опасност.

Керем предупреждава Съла, че ако гъкне, докато Тарък е в другата стая, ще ликвидира и нея, и него, и бебето.

Същевременно, Тарък припознава в Бахар „покойната“ си дъщеричка, без да подозира, че всъщност това е тя.

Емре опитва да се свърже с Елиф, но Ердем отклонява обажданията му.

В дома на Есин Йешим открива тайния ѝ дневник и прочита, че биологичният баща на Тарък се казва Орхан. Злодейката решава да се възползва от наученото, за да шантажира Арзу.

Съла решава да отиде при Тарък, но осъзнава, че Керем я е заключил. Опитва се да разбие бравата, но безуспешно.

Междувременно Дженгиз води Суна в имението. Арзу и Сахер са озадачени коя е въпросната жена и каква е причината Дженгиз да я настани в имението.

Съла успява да отвори вратата и се запътва към стаята, в която са Тарък и Бахар. Тя ги вижда заедно, но също така забелязва и Йозге и се отказва да влезе, смятайки, че двамата са двойка.

Кудрет се промъква в жилището на Дефне и я изненадва с новината, че вече не е зад решетките. Настоява да разбере къде е Елиф, а Дефне обещава да му разкрие, когато се срещнат насаме, тъй като Бора в този момент също е в апартамента.

Мелтем успява да се освободи от въжетата, но Керем се появява и осуетява бягството ѝ. Тя обаче му нанася силен удар и го оставя в безсъзнание, след което напуска мястото.

Мурат и Емре пристигат на мястото, където е установено, че се намират Елиф и Ердем. В изоставения склад обаче намират лаптоп, на който върви излъчване на живо как Ердем се готви да инжектира в тялото на Елиф същото вещество, с което е убил Джанан.

Елиф се опитва да убеди Ердем, че няма рак и че няма нужда от лечение. Той обаче продължава да се държи налудничаво и отново завързва устата ѝ.

Ердем се насочва към болницата, след като осъзнава, че е забравил медикаментите там.

Дженгиз разкрива на Арзу и Сахер, че въпросната жена, която е довел в дома им, е Суна – истинската майка на Елиф. Двете остават шокирани.

Йозге забелязва Съла и излиза от стаята, в която са заедно с Тарък и Бахар. Сестрата на Керем заявява на Съла, че сега тя е с Тарък и двамата дори правят планове за романтично пътешествие. Съла е съсипана.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.