Тв новини

Утре (07-ми март) в „Една жена“ Сатълмъш чува разговор


Сатълмъш чува разговор между Джейда и Енвер, в който тя признава, че не са успели да съберат парите, за да остане Арда с тях.

Малкият казва на Джейда, че той ще отиде да живее със стария си баща Дурсун, защото Арда няма да може да се справи на улицата. Джейда го успокоява, че понякога се случват чудеса и Арда ще остане с тях.

Сатълмъш решава да изкара още пари и да помогне. Взима конзолата си и излиза при другите деца на улицата. Приканва ги да играят, но да му платят по 1 лира за десет минути.

Всички се съгласяват, а едно от децата грабва конзолата и побягва, но Сатълмъш го настига и си я взима обратно. За да не я открадне някой друг, малкият връзва конзолата за Дорук.

Ариф се конфронтира с Ширин за казаното от нея на крадеца. Ширин признава, че е убила Сарп в болницата.

Тя се подиграва на Ариф, че не може да го докаже. Изтъква, че дори трябва да ѝ благодари, защото му е разчистила пътя към Бахар.

Тръгва си доволна, а Ариф вади телефона и пуска записа, който е направил току-що и с който може да докаже действията на Ширин.

Джейда причаква Ширин да се прибере и я сграбчва, заплашвайки да счупи ръката ѝ, задето я е вдигнала срещу Сатълмъш.

Енвер чува виковете и Джейда пуска злодейката. Ширин започва да ѝ се смее в лицето.

Ариф посещава Късмет и ѝ пуска записа. Късмет го уведомява, че не могат да го използват като доказателство. Съветва го да потърси доказателства в стаята на Сарп в болницата.

Ариф вижда, че Късмет си е приготвила куфарите, а тя му обяснява, че заминава с Джем, защото миналото ѝ с него се отразява на Бахар и Джейда. Обещава да остане още няколко дни, за да му помогне със случая на Ширин и Сарп.

Ширин взима котката на Нисан и Дорук и я изхвърля в парка. Юсуф я вижда.

Децата търсят трескаво животното, но не могат да го открият. Юсуф ги среща и им обяснява, че Ширин е занесла котката в парка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.