Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 3 (Ето какво ще видим)


Хуан и Норма се изправят един срещу друг, докато децата им нападат жена. Оскар Рейес знае една от тайните, които крият племенниците му… Вижте какво ще се случи в епизод 3 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Епизодът започва с взривоопасен спор между Хуан и Норма, провокиран от действията на синовете им Ерик и Леон. Хуан строго се кара на децата си и изисква от Норма да ги остави насаме с него. Това искане води до разгорещена размяна на реплики с Норма, която се обижда и нанася шокиращ шамар на Хуан, оставяйки всички смаяни.

В хода на епизода Норма осъзнава сериозността на действията си и поднася искрени извинения на Хуан. Страстната им връзка изиграва решаваща роля за намаляване на напрежението, загатвайки за трайната връзка, която споделят.

Росарио Монтес неочаквано пристига в хасиендата на Рейес Елизондо. Макар да твърди, че се интересува от покупката на кон, истинските ѝ намерения са други – по-конкретно да привлече Хуан Давид. Близнаците Ерик и Леон бързо заподозират мотивите ѝ, което води до драматична разправия между тях и Росарио. Настъпва жестока борба, която е предотвратена само благодарение на намесата на Кинтина.

На фона на тези сблъсъци напрежението в хасиендата се изостря допълнително от клюките сред служителите, които говорят лошо за близнаците. Защитните инстинкти на Хуан се разпалват и го подтикват да се изправи срещу служителите заради обидните им думи. Междувременно Хуан Давид научава за разправията и решава да вземе нещата в свои ръце. Решен да възстанови мира и хармонията, той се впуска в мисия да принуди братята си да се извинят на Росарио.

Оскар знае една от тайните, които крият племенниците му. Той разкрива, че преди години е платил значителна сума, за да потуши гнева на професор Кареньо, след като Ерик и Леон са били хванати в сексуална игра с Адела, дъщерята на Кареньо.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.