Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 28 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 28 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Сакшам се приближава до Гопика, за да се извини, че ѝ се е скарал по-рано. Той разкрива, че не е разбрал, че е нейният рожден ден. Гопика признава, че той не е сгрешил, тъй като разкриването на истината, че партито не е за нея пред Митхила, би могло да предизвика хаос. Двамата споделят момент на разбирателство.

Точно тогава Прия дискретно наблюдава от разстояние, подслушвайки разговора им. Сакшам дава на Гопика подарък. Със смесица от изненада и благодарност, тя пита дали подаръкът наистина е за нея. Сакшам го потвърждава и я насърчава да го отвори.

Гопика излиза от стаята с подарък. Сакшам е изненадан да намери Прия в стаята си. Следва закачлива размяна, в която Прия го дразни, че чака Гопика. Прия разкрива желанието си да поговори със Сакшам, защото не може да заспи. Разговорът им е прекъснат от влизането на Гопика, предизвиквайки напрегнат момент. Гопика моли Прия да освободи леглото. Прия взима нещо със себе си от стаята и излиза.

Прия, в собствената си стая, разкрива своя план да манипулиране на ситуацията. Тя решава да скрие буркана, който е взела от стаята на Гопика и да го използва в своя полза. Междувременно Гопика и Сакшам продължават търсенето на липсващия буркан, който има значителна сантиментална стойност за нея. Прия наблюдава от сенките, заинтригувана от търсенето на привидно обикновен предмет. Докато напрежението ескалира, Сакшам предполага, че слугите може случайно да са скрили буркана, докато чистят. Гопика решава да разпита директно слугите.

Чичото на Прия открива липсващия буркан и решава да го вземе за себе си. Той веднага получава алергична реакция от сместа, която Прия е сложила вътре. Той започва да крещи. Всички се втурват към него, загрижени. Прия, страхувайки се да не бъде разкрита, бързо се намесва, като предлага измислено обяснение за неговото страдание. Сакшам и Гопика пристигат, разпитвайки за ситуацията. Бързата мисъл на Прия пречи на истината да излезе наяве.

По-късно Прия влиза в стаята на Сакшам и Гопика и връща липсващия буркан. Тя създава изкуствен пожар с церемониалната лампа. Сакшам и Гопика обсъждат липсващия буркан. Миризмата на изгоряло изпълва въздуха и настъпва паника. Двамата се втурва към стаята си и намират леглото си в пламъци. Прия предлага да се използва вода за изгасят пламъците. Възниква подозрение относно причината за пожара, когато открита лампата запалена от Прия.

Гопика е разпитана. Митхила се намесва да я защити. Опитите на Прия да се намеси са спрени от Митхила, която подчертава статуса на Прия като гост.Гопика и Сакшам трябва да спят в коридора.

В разговор със Сакшам, Прия му предлага зелен чай и си спомня за дните им в колежа. Гопика ги прекъсва, отвеждайки Сакшам към новоуредените им спални помещения. Гопика разкрива уютна палатка, която е подготвила, предизвиквайки топлина между тях. Докато Гопика се унася в сън, Прия става тайен свидетел на сцената, обещавайки да раздели Гопика и Сакшам.

Митхила казва желанието си Сакшам да прекара деня, помагайки в сиропиталище за рождения ден на Гопика, вместо да присъства на важна среща. Въпреки нежеланието му поради срещата, Митхила настоява и дори симулира кашлица, което кара Гопика да се тревожи за здравето ѝ. Прия се възползва от възможността и хитро се намесва.

Докато подготовката за благотворителното събитие тече, Аши открива, че чичото на Прия иска ценни предмети, предназначени за дарение. Подозрението расте, когато тя вижда следите от инвалидна количка. Междувременно състоянието на Митхила се влошава поради алергична реакция към дима, което кара Гопика да даде приоритет на благосъстоянието ѝ пред плановете за деня.

Напрежението ескалира, когато Гопика усеща неприятна миризма в къщата. Без да знае, Прия се е намесила в централната климатична система, освобождавайки химикал, който засяга всички в къщата. И Аши, и Чираг изпитват дискомфорт, а здравето на Митхила се влошава драстично, кулминирайки в нейния припадък. По време на тези събития Сакшам и Прия са на път за офиса. Прия изключва телефона на Сакшам. Докато ситуацията у дома излиза извън контрол, Гопика остава в шок, намирайки Митхила в безсъзнание. Чувствайки се отчаяна да помогне, Гопика търси насоки какво да прави по-нататък. Митхила разкрива, че се нуждае от лекарства, но Гопика не знае кои. Митхила я насочва към Чираг за отговори.

Гопика влиза в стаята на Чираг и го намира да моли за ледена вода. Той я призовава да спре каквото и да готви в кухнята. Изпълнена с безпокойство, тя се връща при Митхила, за да й сподели за тежкото положение на семейството. Решението на Митхила я изненадва: изключване на климатика. Гопика следва съвета, като изключи охладителната система в цялата къща, преди да се върне на страната на Митхила. Търсейки помощ, Гопика се опитва да се обади на Сакшам, но открива, че мобилният му телефон е изключен. В момент на отчаяние тя звъни на Прия.

Междувременно Прия също си изключва телефона. Оставена без друга възможност, Гопика решава да се обади на лекаря на Митхила. Усилията й обаче са осуетени от натоварената линия. Решена да намери помощ, тя излиза от къщата с мисията сама да доведе доктора.

Прия и Сакшам споделят интимен момент в колата, обсъждайки живота. Прия разсъждава върху важността да имаш правилните хора до себе си за по-плавно пътуване. Двамата приятели споделят емоционално зареден разговор, в който Прия изразява благодарността си за това, че Сакшам запълва празнината в живота й. Тонът обаче се променя, когато Прия намеква за сложността на връзката на Сакшам с Гопика, оставяйки го неспокоен.

Гопика се втурва боса към болницата, решена да доведе лекар за Митхила. Тя среща препятствия в болницата, където рецепционистката я информира, че лекарят ще бъде на разположение чак по-късно. Разочарованието на Гопика се засилва, когато тя настоява за незабавното внимание на лекаря. Когато болничният персонал отказва, тя взема нещата в свои ръце, като иска домашния адрес на лекаря.

Междувременно, обратно в колата, Сакшам се бори с емоциите си, докато разказва на Прия за проблемите му във връзката му с Гопика. Сакшам казва, че не иска да нарани Гопика и прави всичко възможно да изясни връзката им. Той също така благодари на Прия, че е негов приятел и го разбира.

Гопика отива в дома на доктора. Тя звъни на вратата и чука нетърпеливо, само за да бъде посрещната от съпругата на доктора. Подразнена от нетърпението на Гопика, съпругата на доктора й се кара. Тя взема съпругата на лекаря за самият лекар. Гопика обяснява спешната нужда на семейството си от лечение и я умолява да дойде. Съпругата на доктора обаче уточнява, че съпругът й е истинският лекар. Гопика влиза в къщата и настоява лекарят да я придружи.

Съпругата на доктора съобщава на Гопика, че съпругът й няма да бъде на разположение, докато не отпразнува рождения й ден. В отчаян ход Гопика размахва нож за да принуди лекаря да дойде с нея. Лекарят неохотно се съгласява и преди да си тръгне, Гопика се извинява на съпругата на лекаря, обяснявайки ужасните си обстоятелства.

Междувременно Сакшам открива пропуснати обаждания от Гопика на мобилния си телефон. Той се притеснява и й се обажда, но няма отговор. Той обсъжда притесненията си с Прия, която предполага, че Гопика може да е заета с домакински задължения. Сакшам обаче усеща, че нещо не е наред и решава да се върне у дома, за да провери ситуацията.

Гопика успешно води доктора в къщата. Благодарение на доктора Митхила се възстановява и виква името на Гопика. Гопика изразява своята благодарност за възстановяването на свекърва си. Тя иска помощ от лекаря и за останалите членове на семейството и лекарят се съгласява. Точно тогава пристигат Сакшам и Прия. Сакшам е изненадан да види лекаря, но с облекчение разбира, че Митхила е добре.

Лекарят хвали Гопика за бързата й мисъл и, че го е довела. Той хвали нейното присъствие на духа и разкрива, че тя е отишла да го вземе от къщата му. Митхила също обсипва Гопика с похвали и лекарят признава важността на Гопика в живота им, преди да тръгне да лекува другите.

Гопика разкрива, че има проблем с климатика. Прия изразява съмнение дали Гопика е използвала правилния спрей, за климатика. Гопика потвърждава, че го е направила, и групата се заема да разследва мистериозната неизправност на климатика.

Докато се събират около вентилационния отвор, Гопика представя спрей бутилката, която е използвала. Прия обаче изумява всички, като произвежда различна бутилка със спрей, което предполага, че Гопика може да е използвала тази вместо другия. Наред с това разкритие, Прия размишлява за обтегнатите отношения между Сакшам и Гопика, намеквайки, че гневът на Сакшам може да бъде по-добре овладян.

На фона на объркването Гопика отстоява позицията си, настоявайки, че е използвала спрей бутилката, която е представила. Чираг повдига въпрос за произхода на другата бутилка със спрей. Прия се намесва, за да признае, че тя е тази, която го е донесла в къщата. С повдигнати вежди тя пита Гопика относно сигурна ле е относно бутилката, която е използвала, на което Гопика отговаря с увереност.

Напрежението ескалира, когато Сакшам повишава глас, настоявайки да разбере как другата бутилка със спрей се е озовала близо до вентилационния отвор. Гопика гледа Сакшам.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.