Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз и Ендер ще се борят с новата на Доан


Ендер и Йълдъз обявиха война на Джулия. Те искаха бързо и лесно да я отстранят от пътя си, но се оказа, че тя е много силен противник.

Хандан беше шокирана от това, което видя. Селим дойде вкъщи с букет цветя и на прага тя видя Кумру. Тя иска да говори с Доган и да разбере цялата истина, около тях двамата.

Ендер не хареса факта, че Доган прекарва време в компанията на Йълдъз и Джулия. Джулия се опита да се сприятели с Ендер, но без успех. Ендер дойде само за да напомни на Доган, че той все още е женен. Доган подчерта, че те са на ръба на развод и този акт счита за много некрасив. Ендер дори не мисли, че Доган иска да се разведе заради нея. Джулия каза, че това са техни лични проблеми и че нея не я касаят, тъй като тя и Доган са просто приятели. Йълдъз каза на Ендер, че тя не е виновна. Ендер е убедена, че Йълдъз се опитва да направи нещо зад гърба ѝ.

Селим започва да вярва, че Кумру го мами и в крайна сметка всичко се развива така, че тя е затисната в ъгъл. Но едно неприятно стечение на обстоятелствата започва да променя всичко кардинално.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.