Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 4 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 4 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Хуан Давид убеждава Росарио да се срещне с братята му Ерик и Леон. Тя е ядосана заради начина, по който са се отнесли с нея, и заплашва да ги докладва в полицията. Но разтопена от привличането, което изпитва към по-големия брат на Райес, тя се извинява на близнаците. Близнаците се шегуват за интереса, който забелязват между Хуан Давид и Росарио.

На друго място Хуан и Норма откриват самоличността на жената, която синовете им са третирали зле в ранчото. Те са шокирани да научат, че това е Росарио Монтес.

Норма и Химена разговарят за проблемите със съпрузите си, докато Оскар посещава сина, който тайно има с друга жена.

Безпокойството на Сара Елизондо нараства, когато дъщеря ѝ Габи не се връща от колеж. Габи намира приятеля си Нино, той се държи нервно, когато е пред местопрестъпление, където е намерен застрелян мъж в автомобил. Габи търси такси, но един мистериозен мъж ѝ предлага да я закара, тя го отхвърля, но се страхува, когато посред нощ се приближава и друга кола.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.