Актьори

Щастие или нещастие ли е партньорът на Су Бурджу Язги Джошкун в новия сериал?


След силното й партньорство с Онур Сейит Яран, новият сериал на Су Бурджу Язги Джошкун събуди любопитство…

Су Бурджу Язги Джошкун, която играе ролята на Асие в проекта за телевизионен сериал, озаглавен Братя и сестри, успя да се превърне в едно от имената, които увеличиха феновете си най-бързо в последно време.

Су Бурджу Язги Джошкун има голяма база от последователи в социалните медии. Феновете на сериала Братя и сестри , които обичат героите на Асие и Дорук, очакват с нетърпение да видят какво ще направят двамата млади актьори в кариерата си.

Станахме свидетели на завръщането на Онур Сейит Яран на снимачната площадка със Star TV, наречено Съседната стая, след като напусна телевизионния сериал Братя и сестри в началото на сезона. Сериалът на Съседната стая обаче се сбогува със своите зрители, като направи своя финал в 4-ти епизод, преди финалът дори да бъде заснет.

Феновете на Онур Сейит Яран бяха много изненадани, че проектът, който чакаха с голямо вълнение, остана на екрана за толкова кратко време и смятат тази ситуация за нещастие.

Сега е време да поговорим какво ще изпита Су Бурджу Язги Джошкун в новия сериал.

Су Бурджу Язги Джошкун, чието име се споменава в главната роля в новия проект за телевизионен сериал, наречен Шехерезада, ще изиграе героя на име Canfeza.

Фактът, че Бурак Дениз, който е с 15 години по-възрастен от него, е избран за партньор на младия актьор, стана обект на критики.

Не бива обаче да се забравя, че между Онур Сеит Яран и Су Бурджу Язги Джошкун имаше 11 години разлика във възрастта. Въпреки тази ситуация, двамата млади актьори намериха добра хармония в телевизионния сериал Братя и сестри, показаха висока енергия и постигнаха много важни успехи.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.