Актьори

Съла Тюркоглу направи важно признание за характера на Дога от „Боровинков сироп“


Sıla Türkoğlu, която блесна с телевизионния сериал Наследство, направи още една много важна стъпка в кариерата си с образа на Дога в телевизионния сериал Боровинков сироп, който стартира миналия сезон.

Младата актриса привлича вниманието с успеха си в образа на Дога, която голямата й фенска маса критикува от време на време.

В среда, в която сценаристите бяха обвинявани в тривиализиране на характера на Дога, участието на Каан Ташанер в сериала Боровинков сироп помогна да се намалят малко тези критики.

От изявлението му стана ясно, че напрегнатото състояние на героя Дога в историята е засегнало и младата актриса Съла Тюркоглу.

Думите, изразяващи факта, че Съла Тюркоглу също е преживял ситуацията, в която много актьори не могат да излязат от героя, който изобразяват, привлякоха вниманието.

Sıla Türkoğlu, която е част от екипа на сериала Боровинков сироп, който участва в панаира на MIP TV в Кан, продължава да печели име с красотата и таланта си.

Проблемите, които героят на Дога е преживял в историята, са разбрани със следното изказване, направено от Сила Тюркоглу, която го отразява в ежедневието си:

„Предполагам, че от време на време и аз съм повлиян от ролята и понякога има неща, които го отразяват в собствения ми живот. За съжаление, аз също изпитвам напрежението му, но нека наречем тези преживявания… Така че, докато преживявате това, мисля, че се освобождавате от тях с годините и се научавате да не бъдете засегнати. Толкова ли съм нервен в нормалния си живот? „Мисля, че не, не съм.“

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.