Тв новини

Дали Мехмет Йълмаз Ак, Тимур от сериала „Бахар“ ще даде черния си дроб на жената,която обича?


Известният актьор Мехмет Йълмаз Ак, след като изигра силен мъжки образ като прокурор Парс в телевизионния сериал Присъда, поема главната роля в телевизионния сериал Бахар с чисто нов герой на име Тимур, който е лекар, но има проблеми с вземането на решения.

Има огромни разлики между Парс и Тимур. Докато единият може да е много силна личност, другият не знае какво да прави, трудно взема решения и проявява несигурни нагласи.

Мехмет Йълмаз Ак, който се превъплъти и в двата образа по много силен начин и изненада всички с таланта си, отговори на въпроса „Би ли дал черния дроб на жена си?“, който озадачи зрителите на сериала. Той отговори на въпроса.

В свое изказване в списание Episode Мехмет Йълмаз Ак разкри, че е пълната противоположност на героя на Тимур в сериала, а следните думи на актьора не останаха незабелязани:

„Мисля, че балансът на даване и вземане е важен във всички взаимоотношения. „Ако бях в такава ситуация, вече бях дал сърцето си, щях да дам и белите си дробове.”

Въпреки че сериалът „Бахар“ е адаптация, известният актьор подчерта какво предлага на публиката с нова интерпретация и каза, че това преосмисляне е една от причините да го обичат толкова много.

Обяснявайки, че се гордее да участва в такъв бизнес, Мехмет Йълмаз Ак смята, че сериалът Бахар има важен принос за публиката и индустрията.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.