АктьориТв новини

След „Опасни улици“ беше обявен новият сериал на Шефкет Чорух!


Новият сериал на Шевкет Чорух, който напусна Опасни улици, беше обект на любопитство. Шефкет Чорух е играл ролята на комисар Месут в Опасни улици в продължение на 16 години. Шефкет Чорух, който получи много оферти, се съгласи със сериала „Стрелец“ , подготвен от 03 Medya и Same Film за FOX TV. Успешният актьор ще даде живот на образа на „Искендер” в сериала.

Шефкет Чорух ще сподели главната роля с Тимучин Есен в сериала. Тимучин Есен ще изиграе ролята на “Korkmaz” в вече интригуващия сериал. Сериалът по сценарий на Гьокхан Хорзум, автор на легендарния сериал „Ямата“, е планиран да бъде заснет в Бодрум. Genco Özak също играе роля в главния актьорски състав на сериала. Йозак ще играе ролята на Метин в сериала.

Шефкет Чорух разстрои феновете си с напускането си от сериала Опасни улици, в който играеше главната роля в продължение на 16 сезона. Феновете, които пропуснаха актьора, участваха в най-новия сериал на Netflix Sıcak Kafa.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.