Актьори

Симай Барлас се присъедини към актьорския състав на сериала „Йомер“!


Продуциран от OGM Pictures, популярният сериал на Star „Йомер“  включва младата актриса Симай Барлас. Красивата актриса ще влезе в ролята на Сюрея, с която Йомер приема да се срещне след разочарованието си.

Йомер, който предлага брак на Гамзе с големи надежди, е силно разочарован от отговора, който получава. След разочарованието си, Омер, който се съгласи да се срещне със Сюрея по настояване на баща си Решат, как ще действа пред лицето на събития, които се развиват по-бързо, отколкото е очаквал? Ще знае ли Гамзе за срещата на Йомер със Сюрея?

Симай Барлас имаше голям пробив като партньор на Мурат Йълдъръм в сериала Азис, който беше излъчен миналия сезон. Феновете на сериала, които намериха Мурат Йълдъръм и Симай Барлас за много успешни, многократно заявяваха в коментарите си в социалните мрежи, че се разбират добре и че енергията им е много добра. За съжаление сериалът Азис, който направи силно впечатление на екрана на Шоу ТВ с успешния си дебют в първи сезон, не успя да продължи този успех във втори сезон и беше отменен с предсрочното окончателно решение.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.