Тв новини

Натискът на публиката в „Рибарче“ промени сценария!

Популярният сериал „Рибарче“ на Star TV, който се излъчваше в петък вечер, успя да се превърне в най-гледания сериал за 2022 г. Сериалът е за събитията, които се развиват, когато Халис Ага, стълбът на семейство Корхан от Газиантеп, искал да ожени внука си Ферит, когото много обичал и глезил от дете. Освен големия си успех в рейтингите, Рибарче достигна и голяма база от фенове в социалните медии.

Според новините на Бирсен Алтунташ от TV100, феновете на сериала „Рибарче” са били обезпокоени от премахването на историята на героя Пелин (Буче Бусе Кахраман) от сценария от седмици. Те използваха прилагателното „любовница“ в социалните мрежи, за да изразят неудобството си с обидни думи към героя. Тази седмица имаше развитие в последния момент и финалът на епизода на сериала беше променен.

Според първия финал в сериала имаше сцена, в която Ферит искаше да говори с Ифакат и да каже на семейството си, че иска развод. Нещо повече, Сейран чу тези думи на вратата, докато Ферит и Ифакат разговаряха. Натискът на публиката в социалните медии беше успешен и беше написана преработена сцена за сериала. Така че финалната сцена беше внезапно променена. Според сценария, който беше променен в сериала, беше заснета сцената, в която Сейран стъпи в имението и се залепи за косата на Пелин, въпреки всички препятствия на Ферит.

Рибарче

Сериалът, за който не спира да се говори с всеки нов публикуван епизод, е една от най-забележителните продукции на 2023 г., както беше и през 2022 г.

С участието на Афра Сарасоглу, Мерт Рамазан Демир и Четин Текиндор, в сериала участват следните актьори: „Шериф Сезер, Гюлчин Шантирджиоглу, Емре Алтуг, Гьозде Кансу, Ерсин Аръчи, Берил Позам, Догукан Полат, Ирем Алтуг, Йознур Серчелер, Хюля Дуяр , Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer.“

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.