Тв новини

Рибарче – Епизод.20 (Ето какво ще видим)


Новият 20-ти епизод от поредицата Рибарче ще бъде с вас от 20:00 часа в петък, 3 февруари? В последния епизод; Ферит, който довежда Пелин в имението с неочакван ход, много ядосва Сейран. Гледайте трейлъра на 20-ия епизод на Рибарче тук …..

Популярният сериал Рибарче на Star TV излезе на екрана с новия трейлър на епизода. Заснемането на Kazım Ağa и Ferit в последната сцена предизвика любопитството на публиката. И така, Казъм Ага и Ферит ще умрат ли? Ето отговора. Пристигна новият трейлър на епизода на сериала на OGM Pictures „Рибарче“, чийто първи епизод беше излъчен на 23 септември 2022 г., режисиран от Бурджу Алптекин и написан от Мехмет Баръш Гюнгер.

Актьорският състав включва успешни имена като Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир, Четин Текиндор, Шериф Сезер, Емре Алтуг. Сериалът Рибарче, който създаде огромна база от фенове след излъчването на първия епизод, приковава публиката към телевизията с всеки епизод. Ето трейлъра на 20-ти епизод и резюмето на епизода на Рибарче.

Мъртви ли са Казъм Ага и Ферит? В трейлъра на последния епизод на сериала Ферит хваща Пелин за ръката и я отвежда в имението. Сейран не издържа повече на тази ситуация. От друга страна, Казъм излиза да говори с Ферит след случилото се. Мъжете на лицето, което Пелин говори да застрелят Казъм Ага и Ферит. Зрителите се чудят дали Ферит и Казъм Ага са мъртви.

Какво се случва в последния епизод?

Ферит, който е много ядосан, че Сейран и Суна вечерят с Ефе и Дефне, прави сцена в ресторанта. Напрежението между Ферит и Сейран, който отива при Пелин, която се нуждае от помощ след неочакваното напускане на Сертер, продължава. Ферит, който довежда Пелин в имението с неочакван ход, много ядосва Сейран.

Рибарче – Епизод.20 (Резюме) 

Хората от къщата, които научиха, че Казъм е прострелян и че Ферит е с него, въздъхнаха в болницата. Това, което се случва с Казъм, засяга дълбоко всички. Докато водите между Сейран и Ферит се успокоиха малко; Положението на Пелин кара Сейран да вземе неочаквано решение.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.