АктьориТв новини

Новият филм на Netflix-Турция с участието на Неджат Ишлер се готви да се срещне с публиката!


Netflix обяви датата на премиерата на (10 дни на добрия човек) İyi Adamın 10 Günü, първият филм от трилогията, продуцирана от Ay Yapım, базирана на едноименните романи на Мехмет Ероглу (Mehmet Eroğlu), с промоционален трейлър.

В актьорския състав на продукцията, която събра Неджат Ишлер и Улуч Байрактар за първи път заедно в Netflix; Участват успешни имена като Илайда Алишан, Şenay Gürler, Нур Айсан, Юрдаер Окур, Баръш Фалай, Есра Ронабар, İpek Türktan Kaynak, Илаида Акдоган, Ata Artman, Гьозде Кая, Каан Тургут, Ердал Йълдъз, Ръза Коджаоглу и Кадир Чермик.

Привличайки вниманието със своята история за вълнение и напрежение, както и с актьорския си състав, İyi Adamın 10 Günü (10 дни на добрия човек) е само в Netflix на 10 февруари с целия свят.

За филма İyi Adamın 10 Günü (10 дни на добрия човек)

Ако никога не сте наранявали никого в живота си, бихте ли казали, че сте добър човек?

Садик (Неджат Ишлер) се стреми да бъде добър човек в свят, пълен със зло. Сега този необикновен частен детектив трябва да разреши труден случай и да помогне на четири жени, чиито пътища се пресичат в процеса. Линиите между доброто и злото се размиват, когато той се забърква в изтощителен случай на изчезване и Садик започва да се пита какво означава да си добър човек.

Този трилър, адаптиран от романската трилогия на Мехмет Ероглу; Разказва се за частен детектив, който навлиза в света на мафиотите, трафикантите на хора и садистичните убийци.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.