Актьори

Джанер Топчу и Йозге Яъз станаха партньори в общ проект!


Йозге Яъз и Джанер Топчу, едни от най-забележителните актьори на младото поколение, ще си поделят главните роли във филма Друг вид любов “Başka Türlü Aşk”.

Йозге Яъз, родена през 1997 г., беше известна първо с ролята си на Рейхан в ежедневния сериал „Назови ме по име”, а след това в друг ежедневен сериал Обещание. Актрисата дебютира и със Лявата ми ловина, който привлече вниманието на продуцентите и беше първият й сериал в най-гледаното поколение. Йозге Яъз, която излезе на екран с най-новия сериал Баща, също беше много популярна с героя на Büşra, който изигра в сериала. Младият актьор започна да се запомня с нов проект без прекъсване след сериала, който се сбогува с екрана преди няколко седмици.

Джанер Топчу, роден през 1997 г., привлече голямо внимание с ролята на Канат в сериала Duy Beni, който стартира през лятото и се сбогува с екрана преди няколко месеца. Фактът, че тези двама млади актьори говорят за филм, в който ще си партнират, развълнува феновете им!

Мехмет Илкер Алтинай и Ümit Anaç са сценаристи на филма, който ще бъде излъчен в киносалоните. На режисьорския стол седи Ханде Тюркел, известна с проектите си, които правят разликата. Снимките започнаха миналата седмица. Любовната история на Дилек и Джемил, събрани от любовта към Фенербахче, е разказана на впечатляващ език. Във филма Джемил ще се изяви като фанатична фенка, а Дилек като млада жена, която мрази футбола.

Джанер Топчу (Джемил) направи първото си споделяне с партньора си Йозге Яъз (Дилек) от филма, по сценарий на Мехмет Илкер Алтинай и Ümit Anaç. Али Кайра Кул играе детството на Джемил във филма, режисиран от Ханде Тюркел.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.