Тв новини

„Скъпа мамо“: Зейнеп вижда Назлъ и смята, че майка й се е върнала


Зейнеп се е затъжила по баща си и иска да поговори с него по видеовръзка. Само че в този момент Мурат е на гробището. Той е много ядосан на Мелек, че не е уследила Зейнеп. Все пак той многократно я е предупреждавал за това. Мелек се оправдава, че е искала да направи най-доброто за Зейнеп, но не може да знае къде точно се намира Мурат.

Сонгюл отива при Рустем и му казва, че вкъщи ще каже своето мнение и Назлъ няма да й се противопостави. Рустем изважда сто хиляди лири и казва на Сонгюл, че може да ги вземе. Сонгюл е много щастлива и прибира парите, а след това казва на Рустем, че може да се готви за никаха, който трябва да се проведе възможно най-скоро.

Мелек се опитва с всички сили да се сближи с Мурат, но той не й го позволява. Въпреки че Джемре вече я няма, любовта му към нея все още живее в сърцето му.

Назлъ идва в дома на Мурат, а в този момент Зейнеп я вижда през прозореца. Тя я приема за майка си и веднага се втурва към нея. На виковете на Зейнеп идват всички обитатели на имението, а тя започва да вика, че майка й е дошла. Асуде се опитва да успокои внучка си и й казва, че майка й не може да дойде. Мурат също казва на Зейнеп, че това е невъзможно, но тя продължава да настоява на своето.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.