Тв новини

„Скъпа мамо“: Мурат разбира от едно писмо, че Джемре му е изневерявала


Зейнеп продължава да търси майка си. Назлъ се е скрила в килера и когато Зейнеп влиза в стаята, я намира. Назлъ разказва на Хатидже и Адил, че баща й я е изпратил тук и й е дал адреса. Но Адиль хваща Назлъ и я изгонва от имението. Ако не си тръгне, той обещава да извика полицията.

Адил предупреждава Назлъ, че е необходимо незабавно да си тръгне и той повече не иска да я вижда тук. Тя не бива да се приближава до този дом, тъй като Адил много добре познава хора като Назлъ. Назлъ се оправдава, че не е крадец и няма никакви зли намерения. Тя е дошла тук само защото баща й е пожелал това. Адил все пак изхвърля Назлъ през портата и тя се чувства унижена и оскърбена.

Рустем идва в родителския дом на Назлъ и носи пакети с продукти. Той иска да я види, но Сонгюл не може да му каже, че я няма. Тя казва на Рустем, че Назлъ все още спи и е необходимо да си почине добре преди сватбата.

Зейнеп много силно тъжи по майка си. Тя постоянно се моли и я моли да се върне.

Мелек успява да изгради грандиозен план, за да опорочи името на Джемре. Мурат не иска да вярва на всички клюки, но съвсем скоро в ръцете му се оказва писмо. Мурат е шокиран от прочетеното и започва да чупи всичко, което му попадне под ръка. Той не може да повярва, че Джемре наистина му е била невярна, и от това изпитва голяма болка.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК