Тв новини

„Доброта“: Скритият телефон


Дамла се старае да направи всичко възможно, за да накара Неслихан да разбере за изневярата на съпруга си. Тя отлично знае, че в една връзка най-опасна е несигурността.

Неслихан наистина започва да подозира, че Мурат крие нещо от нея. Тя споделя тези си мисли с Дамла. Тогава Дамла й казва, че самата тя трябва да провери всичко. Дамла подсказва на Неслихан, че най-добре е да започне с телефона на мъжа си. В крайна сметка, ако наистина има нещо, то ще личи от телефона.

Щом Дамла се среща с Мурат, тя му казва, че Неслихан е зациклила на телефона му. Дамла го предупреждава, че Неслихан, или днес, или утре, ще започне да рови в телефона му.

Неочаквано Неслихан намира още един телефон, добре скрит в банята. Тя разказва за това на майка си. Шахика казва на Неслихан, че Мурат и Дамла най-вероятно се познават отдавна.

Неслихан се озовава в апартамента на Дамла и забелязва, че тя явно някого чака. Неслихан влиза в стаята, а скоро на вратата се разнася звън…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.