Тв новини

„Доброта“: Неслихан посреща Дамла


Шахика забелязва, че дъщеря й е разстроена. Неслихан й разказва, че се е случило нещо лошо. Когато й е прилошало в спортната зала, млада жена я е спасила. Но днес същата тази жена е направила опит за самоубийство. Причината е мъж, който се е оказал женен. Същото се е случило и с Едже, но Неслихан се надява, че момичето ще бъде спасено.

Неслихан посреща Дамла и й показва къщата, където ще й е удобно. Когато отиват на кафе с Мурат, Неслихан се интересува дали любимият на Дамла ще дойде вечерта. Не е редно да я оставя сама. Дамла е сигурна, че той ще дойде. Защото, ако не го направи, тя сама ще отиде при жена му и ще й разкаже всичко.

Мурат не може да повярва, че Дамла постъпва така с него. По нейна вина той може за миг да изгуби всичко, за което е работил толкова упорито. Но Дамла не се интересува от това, тя просто иска да бъде с него.

Шахика научава за тайната връзка между Мурат и Дамла и е шокирана. Съобщават й, че в момента те са заедно. Неслихан забелязва мъж, който влиза в къщата за гости, и й се струва, че това е Мурат.

Докато Мурат и Дамла са заедно, неочаквано някой звъни на вратата,   и той става подозрителен.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.